Laçin Kaymakamı göreve başladı

Çorum’un Laçin İlçesi Kaymakamı Pınar Uz görevine başladı.

02 Temmuz 2021 Cuma 13:33
Laçin Kaymakamı göreve başladı

Çorum’un Laçin İlçesi Kaymakamı Pınar Uz görevine başladı. İçişleri Bakanlığı’nın ataması ile Laçin Kaymakam Vekilliği’ne Pınar Uz atandı.

PINAR UZ

1990 Ankara doğumlu olan Kaymakam Pınar Uz, İlk ve Ortaöğretimini Ankara’da, Lisans eğitimini Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. 2018 yılında içişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakamlık Sınavını kazanarak 107. Dönem Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Muğla Valiliğinde İl Merkez stajına başlayan Uz, Tokat/Turhal ve İstanbul /Çatalca İlçelerinde Kaymakam Refiki olarak, Denizli /Güney ve Isparta /Gelendost, Isparta/ Aksu İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. 4 ay süren kaymakamlık kursunu başarı ile tamamlayarak 30 Haziran tarihinde İlçede göreve başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil 2021-07-03 00:49:44

Hayırlı olsun başarılar