'Lider olacak Türkiye'ye tahammül edemiyorlar'

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen Sağlıklı İletişim konulu konferansa terör saldırıları damgasını vurdu

15 Mart 2016 Salı 09:44
'Lider olacak Türkiye'ye tahammül edemiyorlar'

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen Sağlıklı İletişim konulu konferansa terör saldırıları damgasını vurdu. Konferansın açılış töreninde katılan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, duygusal bir konuşma yaparak, "Milletimizin başı sağolsun, zor bir süreçten geçiyoruz." dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ömer Sobacı, Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Müftü Dr. Ahmet Akın ve çok sayıda davetlinin katıldığı konferans, Dr. Ömer Sobacı'nın açılış konuşmasıyla başladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de yaptığı selamlama konuşmasında, terör saldırılarından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Dünün Türkiye'sini arzulayanlar, dünyanın lideri olacak bir Türkiye'ye tahammül edemiyorlar." dedi.

Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, 14 Mart Tıp Bayramı'nın geçmişini hatırlattığı konuşmasında, hasta olmasına bile tahammül edemeyip, üzerlerine titredikleri insanların, hain saldırılarda hayatını kaybetmesinin acısını yaşadıklarını, hekimler olarak her zaman milletin yanında olduklarını ve oylaya da devam edeceklerini belirtti.

Konuşması için kürsüye davet edilen AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, konuşmasının tümünü terör saldırısına ayırarak, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan günlerin yaşandığını ifade etti.

Terör zanlısının üniversite öğrencisi olduğu yönünde bilgiler olduğuna işaret eden Ceylan, "Bir üniversite öğrencisinin canlara kıyıyor olması üzerinde düşünülmesi gereken bir konudur. Bu ülkede herkes siyaset yapıyor. Teröre destek veren bildiriye imza atan akademisyenler, şimdi gidip orada hayatını kaybeden vatandaşlarımız ailelerine başsağlığı dileyebilecek mi?" diye sordu.

CEYLAN'DAN ÖĞRENCİLERE ‘NE GÜLÜYORSUN’ TEPKİSİ

Üniversitelerin, gençleri milliyetçi ve devletçi olarak yetiştirmesi gerektiğini vurgulayan Ceylan, salonun arka sıralarında yer alan bazı gençleri işaret ederek, "Rahatsız olduysanız çıkabilirsiniz, gülenler lütfen salondan çıksın, bu konular gülünecek konular değil." dedi.

Ceylan'ın bu sözleri üzerine salon görevlileri gençlerin yanına gitti. Gençler oturdukları koltuklardan kalkarak, salondan ayrıldı.

Açılış konuşmalarının ardından başlayan konferansta, Hitit Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından Yrd. Doç. Dr. Aykut Buğra Şentürk, 14 Mart Tıp Bayramı konulu sunumunu aktarırken, Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Prof. Dr. Tayfur Güngör'ün Tıp Etiği konulu sunumu takip edildi.

Son olarak kürsüye gelen konuşmacı Erzurum Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kenan Taştan da, Sağlıklı İletişim ve Stresle Mücadele Yöntemleri başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Konferansın ardından protokol üyeleri, konuşmacılara teşekkür plaketi takdim etti.

Son Güncelleme: 15.03.2016 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet DEMİR 2016-03-15 15:39:04

gereksiz hareketler.