Mart’ta 3 temel atma

27 Aralık 2022 Salı 21:43
Mart’ta 3 temel atma

Çorum'da Polis Moral Eğitim Merkezi, Aile Şiddet Merkezi ve Bahçelievler Polis Karakolu'nun yeni binasının temeli 2023 Mart ayında atılacak.

Emniyet Müdürlüğü tarafından ÇOGEP projesi kapsamında yapılan ‘Kalpler Bir Yarınlar Bir’ adlı projenin kapanış programında konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, daha önce gündeme getirilen Samsun Yolu üzerindeki Polis Moral Eğitim Merkezi, Bahçelievler Polis Karakolu ve Aile Şiddet Merkezi hakkında bilgi verdi.

Kentte polisevi yıkıldıktan sonra Bahçelievler Polis Merkezi'nin sosyal tesis olarak hizmete açıldığını hatırlatan Ceylan, Meclis kapanmadan önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüğünü, Polis Moral Eğitim Merkezi ile Bahçelievler Polis Karakolu ve Aile Şiddet Merkezi temelinin Mart ayında atılacağını ifade etti.

Polis Moral Eğitim Merkezi’nde polislerin bir nevi polisevi formatında aileleri ile birlikte dinlenebileceğini, ayrıca diğer illerden eğitim için bu merkeze geleceklerini vurgulayan Ceylan, halen Bahabey Caddesi Yeşil Fırın karşısı ara sokakta bir binada bulunan Bahçelievler Polis Merkezi ile Aile Şiddet Merkezi’nin Bahabey Caddesi’nde boş bulunan Jandarma eski lojmanlarının yerine yapılacağını kaydetti.

Ceylan, “Bunların hepsinin temelini önümüzdeki Mart ayında yapacağız. Büyük ihtimalle İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Çorum’a gelerek özellikle Polis Eğitim Merkezimizin temelini atacak.”dedi.

Son Güncelleme: 27.12.2022 21:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2022-12-27 22:47:33

Seçime iki ay kala ihale yap . Millet salak ya : hemen oy verir

Avatar
Cesur 2022-12-28 08:45:15

Sn Vekil gerek yok Yozgatta Polis Okulu var gençler oraya gidiyor

Avatar
Sorumlu 2022-12-27 22:52:33

Polis Okulu'nun açılması ni bekliyoruz...Daha önceden açılacağı söylenmişti. 4 temel atma töreni olsun.

Avatar
İskilipden 2022-12-27 23:07:03

TOSYA İSKİLİP DUBLE YOLU MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ
Çorum Iskilip yolunun tamamının bitirilmesi uygun olur Çevre yolu bağlantısı ile görs ellik sağlar inşAllah

Avatar
Tosya Iskilip yolu diye diye kafayi yedin 2022-12-28 06:33:15

Yav birader Allah askina , bikmadin mi Tosya Iskilip yolunu her haberin altina yazmaya. Ne kadar onemli birseymis senin icin bu Tosya Iskilip yolu. O yolu yapsalar sen yine mutlu olmazsin. Bence bi psikologa git , sende Tosya Iskilip yolu sendromu olmus, kafayi bozmussun sen.

Avatar
Kamu çalışanı 2022-12-28 06:44:02

Yozgatta Adalet bakanlığı Eğitim tesisi yapıldı neden Adalet bakanlığı personeline yıldazeğitim verilor Nerede Antelya Ankara Rize Yozgat neden Çorumda bu tür bakenlıklara aiütesi yapılması düşünülemez Ayrıca Saper liğ Kupa maçı Çorum Şehir Stadyomunda oynatılmazı düşünülmeli
Çorum Hitit Baştenti. Bu olğu kullanılmalı.

Avatar
Olmaz 2022-12-28 08:22:38

https://www.rasyonelhaber.com/arac-muayene-ucretlerine-zam-geldi/70777/

uyandık areç muayene üvretlerine zam galmey Otomobiller 820tl olmuş olmamalı neden araç yağı suyu djğiyüidke var dışarda bu hadasa tüz bakımsarı yapılıyor Bu kuruluş bu ücrete öreç sökımını yapmölı
Alteknatifj dj yok servisj gioen bakımlarını yapan bu muayene den muaf olmölı haklımıyız

Avatar
crm 2022-12-28 08:24:52

rutininde hiç haber olması gereken konularla günümüzü geçiriyoruz. adam akıllı önemli konular ne zaman masaya yatırılır bilmiyorum. eğitim ve sağlık gibi konular konuşulmuyor. sonra polis okulu açılsa ne olacak arkadaşlar