Mazbata aldılar

Türk Sağlık Sen yönetimi mazbata aldı

30 Kasım 2017 Perşembe 16:28
Mazbata aldılar

Geçtiğimiz hafta sonu genel kurulunu yaparak yeni yönetimi belirlenen Türk Sağlık Sen Çorum Şubesi yönetimi mazbata aldı.

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı M. Fatih Gök, yaptığı açıklamada “Türk Sağlık Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamız diye çıktığımız bu yolda kurulduğumuz günden bugüne geçen çeyrek asırda başımızın hep dik olması bizim en önemli gurur kaynağımızdır.

Şubemizin büyük bir olgunluk ve ihtişamla tamamladığı kongremizin ardından artık vakit çalışma vaktidir. Hiç durmadan duraksamadan çalışacağız. Yorulmak kelimesini lugatımızdan çıkarıp, Türk Sağlık-Sen ailesini büyütmek ve bayrağı daha yükseğe dikmenin derdinde olacağız. Bu hedefle 4 yıl cefaya talip olan teşkilat mensuplarımıza, çok değerli üyelerimize sendikal çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.