Milletin adamının yanındayız

Çorum İnsani Değerler Platformu, Vali Mustafa Çiftçi’yi hedef alan kurgu operasyonlara dikkat çekerek, 'Milletin adamının yanındayız' dedi.

23 Kasım 2022 Çarşamba 10:17
Milletin adamının yanındayız

Çorum İnsani Değerler Platformu, son birkaç gündür Vali Mustafa Çiftçi’yi hedef alan algı ve gerçek dışı kurgular ile yıpratma operasyonlarına dikkat çekerek, “Bizler İnsani Değerler Platformu üyesi sivil toplum kuruluşları olarak sahnelenmek istenen algı operasyonunun farkındayız, bu oyunda rol alanların kimler olduğunu da gayet net olarak görmekteyiz; milletin değerlerinin yanındayız ve milletin adamlarının da her daim destekçisiyiz.”dedi.

İşte o açıklama:

“Son birkaç gündür ilimizde yaşanan bazı olaylar ve gerek yerel basında gerekse de sosyal medya ve internet sitelerinde yer alan kimi haberler bizleri derin bir endişe ve üzüntüye sevk etmiş bulunmaktadır.

YERLİ VE MİLLİ VALİ

Yerli ve milli bir duruşa sahip, milletimizin kadim değerleriyle mücehhez, devleti temsil makamındaki sayın Valimiz Mustafa Çiftçi üzerinden yürütülmeye çalışılan bir çirkin siyaset ve karalama kampanyası ile karşı karşıyayız. Birileri sanki havayı puslandırmak ve bu puslu havada karanlık emellerine ulaşmak niyetindedir.

Bizler İnsani Değerler Platformu üyesi sivil toplum kuruluşları olarak sahnelenmek istenen algı operasyonunun farkındayız, bu oyunda rol alanların kimler olduğunu da gayet net olarak görmekteyiz; milletin değerlerinin yanındayız ve milletin adamlarının da her daim destekçisiyiz.

'TETİKÇİ OLMAYA TEŞNE MEDYA'

Sergilenen tutum ve davranışlar asgari devlet nezaketinden uzak olduğu gibi, olayların figüranlığını yapan tetikçi olmaya teşne medyaya eklemlenmiş kirli zihniyetler eliyle de bir algı ortamı oluşturulmaya çalışılmakta; göreve geldiği günden beri milletimizin ve kadim insanlık değerlerinin yanında yer alan, halkımızın sevgisine mazhar olmuş Çorum Valisi üzerinden asılsız iddialar ileri sürülerek karalama kampanyası yapılmaktadır.

DEVLETİN MAKAMI ALİ CENGİZ OYUNLARINA ALET EDİLEMEZ

Devletin makamları ya da milletin emanet ettiği imkanlar birilerinin küçük hesaplarına, ali cengiz oyunlarına alet edilemez, millet olarak da bizler buna müsaade etmeyiz.

'KİFAYETSİZ MUHTERİSLER'

Görünen o ki, sayın Valimiz başta olmak üzere bu milletin gerçek evlatları mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla hizmet üretmenin, dertlinin derdine deva olmanın, genciyle yaşlısıyla halkın sorunlarını çözmenin, ilimizin ve ülkemizin aydınlık geleceğini inşa etmenin derdinde ve telaşında iken bir kısım kifayetsiz muhterisler de bulanık suda balık avlamaya çalışıyorlar.

'ÇİRKİN OYUNUN AKTÖRLERİ NOT EDİLİYOR'

İyi bilinmelidir ki aziz milletimiz sergilenen çirkin oyunun aktörlerini çok iyi tanımaktadır ve terazisi şaşmaz vicdanında da herkese hak ettiği notu vermektedir.

'VALİMİZİN YANINDA, HAKSIZLIĞIN KARŞISINDAYIZ'

Bu vesileyle İnsani Değerler Platformu olarak saygıdeğer Çorum Valimizin yanında olduğumuzu ve haksızlıkların, saygısızlıkların ve kişisel ihtiras peşinde olanların da karşısında durduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiririz."

Son Güncelleme: 23.11.2022 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
irfan kanat 2022-11-23 11:10:58

Sayın Valimizin yanındayım art niyetlilere yedirmeyiz

Avatar
Bakhele-sen 2022-11-23 12:18:32

Sayın Valimiz yerli milli ve halkın içinde.Yaşlının, engellinin, kimsesizin yanında ama bunu her göz göremez.

Avatar
Şaşkın ördek 2022-11-23 10:51:05

Yorumlarınız tam isabet ama bu yorumlar devlet Bahçeli'den onay alamaz. Tayyip beyde kendi tabanını görmez ve duymazdan geldiği için reis valibeyi önce başka ile sonrada kızağa çeker.Ahada buraya yazıyorum. Seçimdede devlet bahçeli kurtarabilir mi bilmem

Avatar
Bakhele 2022-11-23 11:45:43

Vali mi siyasi parti temsilcisi mi cemaat temsilcisi mi ihl müdürü mü devlet adamlığı bu olmasa gerek

Avatar
Selim 2022-11-23 13:33:01

Şaşkın ördek doğru söylüyor, Bu haramilerin hayra soluduğu nerde görülmüş. Devir onların devri, bugüne kadar devirmedikleri çam kalmadı ama yine yollarına devam edebiliyorlar.

Avatar
Insani degerlermis 2022-11-23 13:36:00

Milletin adaminin yaninda olan İDP aman dikkat edin yarin birgun karsisina gecmeyin. ASC 'nin isleri bunlar, yakinda valinin yeri degisir sizde ortada kalirsiniz. ASC sizi Tokat zurnasi gibi otturur.

Avatar
çorumlu 2022-11-23 13:37:23

sayın valiyi destekleyen sadece bu gurup valinin desteklediği oluşumda sadece bu tür oluşumlar.üzülerek ifade edeyimki ayın valimz devletin valisi olamamıştır çorum da ayrıştırma ve ötekileştirme var yönetiminde.

Avatar
Erol 2022-11-23 14:57:25

Insani değerlendirme Platformu hemen böl hemen parçala bütün yaptığın bu çok yanlış bir açıklama başka derneklerde başka açıklama yaparsa görürsünüz