Muhtarlar istedi, Gül yaptı

Muhtarların whatSapp grubu istediğini Belediye Başkanı Gül gerçekleştirdi

19 Şubat 2018 Pazartesi 14:01
Muhtarlar istedi, Gül yaptı

Çorum Belediyesi, mahalle muhtarları ile çalışmaları daha verimli ve hızlı takip edebilmek için WhatsApp grubu kurdu.

"Bulunduğu mahallenin ve orada yaşayan insanların sorunlarını en yakından takip eden kurum muhtarlıklardır, muhtarlarımızdır. Biz de muhtarlarımızla olan güçlü iletişimimizi daha da güçlendirmek için WhatsApp grubu kurduk" diyen Belediye Başkanı Zeki Gül, "Günün her saatinde bu hat hizmet verecek. Muhtarlarımız buradan anlık olarak mahallelerindeki istek-talep ve önerilerini buradan bizlere ileterek taleplerin daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşması sağlanacak. Bu grupta Başkan Yardımcılarımız ve Müdürlerimizde olduğu için işlerin takibi de daha kolay olacak." şeklinde konuştu. 

Gül, “Muhtarlarımız mahallelerimizin ve mahalle sakinlerimizin sorunları, sıkıntıları ve talepleriyle ne kadar yakından ilgilenirse şehrimiz o kadar değişir, gelişir ve huzurlu olur. Şehrimizin değişmesi ve gelişmesi de ülkemizin ve devletimizin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Belediyemiz her zaman muhtarlarımızın yanında oldu. Bundan sonra da çalışmalarımızı birlikte yapmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-02-19 14:17:06

Başkan Hayatının hatasını yapmış; Kolay gelsin..

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-02-19 17:27:37

şimdi bütünşehir olursa çorum . köy muhtarlarını da gruba dahil etsenize bütünşehir olunca köydekiler de oy kullanacak degil mi ha o zaman dahil olur gerci il başkanlıgı vatsap grubu oluşturur

Avatar
Gonyadan 2018-02-19 17:34:56

Konya Büyükşehir Belediyesenin ve merkez ilçe belediyelerinin mevcuttur olmasıdır gerekli

Avatar
valdo 2018-02-20 13:57:40

Böyle küçük işler peşinde koşun milleti oyalayın .

Avatar
Halim kuscu 2018-02-23 00:11:19

Zeki bey önümüzdeki dönem başkanlığa talip hareketler yapıyor.9 yıldır nasıl yonettiginizi iyi biliyoruz.Hele bir aday olun bir meydana çıkın mahallemize gelin.Halk olarak yüzünüze ve sandıkta oyumuzla cevabını vereceğiz.