Müsteşar’la alt yapı turu

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı hemşehrimiz Prof. Dr. Lütfi Akça, Osmancık'ta Belediye tarafından...

24 Eylül 2013 Salı 11:45
 Müsteşar’la alt yapı turu

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı hemşehrimiz Prof. Dr. Lütfi Akça, Osmancık'ta Belediye tarafından gerçekleştirilen içme suyu, yağmur suyu inşaatı ile atık su arıtma tesisi alanlarını inceledi.

Müsteşar Prof. Dr. Lütfi Akça, geçtiğimiz hafta sonu Osmancık'ta incelemelerde bulundu. Müsteşar Akça, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ile birlikte, Belediye tarafından şehir merkezinde yapımı devam eden içme suyu, yağmur suyu inşaatlarını gezdi. Burada Belediye Jeoloji Mühendisi Yüksel Yoludoğru’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Akça, daha sonra yine Belediye tarafından kanalizasyon alt yapı çalışmaları sırasında yapılan ve büyük bölümü bitirilen atık su arıtma tesisini inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Bilgener'in de hazır bulunduğu alanlarda Başkan Yazıcı'dan bilgiler alan Akça, yapılan çalışmaların Osmancık'ın önemli alt yapı sorununa neşter vurduğunu ve çözüme kavuşturulduğunu kaydetti.

Müsteşar Akça, son olarak Orman Genel Müdürlüğü'ne ait Kent Ormanı ile Belediye tarafından kullanıma sunulan Arafat Tepesi'ni gezdi. Akça, Kent Ormanı'nın iç bölümündeki yollarda gerçekleştirilen asfalt yatırımı için Belediye Başkanı Bekir Yazıcı'ya teşekkür etti. Başkan Yazıcı ise, “İlçemizde gerçekleştirilen orman yatırımlarının yanı sıra gerek diğer yatırımlarda gerekse belediyemiz yatırımlarında destek veren müsteşarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça, çalışmalarla ilgili duyduğu memnuniyeti dile getirdi.





Son Güncelleme: 24.09.2013 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.