O yol için 2 il çabalıyor

Çorum’un İskilip ilçesi ile Kastamonu’nun Tosya ilçesini birbirine bağlayan, ancak yıllardır yarım kalan yol Kastamonu'nun da gündeminde...

15 Aralık 2020 Salı 22:30
O yol için 2 il çabalıyor

Çorum’un İskilip ilçesi ile Kastamonu’nun Tosya ilçesini birbirine bağlayan yol Kastamonu'nun da gündeminde.
Kastamonu Gazetesi’nin haberine göre, 57.Hükümet döneminde yapımına başlanan ancak bir türlü tamamlanamayan Tosya-İskilip yolu bir kez daha TBMM gündemine geldi.

Tosya’nın MHP’li Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, gelişmeyi, ‘Tosya için Milliyetçi Hareket Partisi’nden eşsiz destek’ başlığıyla sosyal medya hesabından duyurdu.

Kavaklıgil, paylaşımında şu ifadelere yer verdi. “İskilip Tosya yolunun yapım işi şu an Ulaştırma Bakanlığı bütçe toplantısında görüşülüyor. Hemşehrimiz M.Hidayet Vahapoğlu Ulaştırma Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu’na; İskilip-Tosya yolunun 57. Hükümet döneminde başlandığı halde bugüne kadar bitirilemediğini, İskilip ve Tosya’nın bu yola ciddi şekilde ihtiyaçlarının bulunduğunu, yolun kısa sürede yapımı noktasında desteklerini beklediğimizi Sayın Ulaştırma Bakanı’mıza iletmiştir. Bakan Bey konuyu bildiğini, inceleyip dönüş yapacağını bildirmiştir. İlçemiz için son derece ehemmiyetli olan İskilip Tosya yolunun takibinden dolayı  milletvekilimiz M.Hidayet Vahapoğlu’na Tosya adına teşekkür eder saygılarımızı sunarız.”

Son Güncelleme: 18.12.2020 23:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSKİLİPDEN 2020-12-16 16:47:38

Iktidar partileri genel başkan yardımcılarımız 2 si İSKİLİPLİ.
bu dönemde yapılmazsa ne zaman yapılacak.
YILLARIN HASRETİ. SÖZ DEĞİL İCRAAT GEREKLİ YAKINIMIZDA 500 METRE MESAFEDEKİ BAYAT İSKİLİP ARASI DA UNŞALLAH BİTMİŞ OLUR. ASLINDA İSKİLİP İH KONUMU SÜPER BİR YDL GEÇSE AH AH MAHALLLEYER BOŞALIYOR İŞ GEREKLİ İŞ OLMAYINCA DEDİKODU HASET OLUR. İŞ GEREKLİ YOL GEREKLİ İNŞALLAH OLUR AÇILIR YOL

Avatar
Doğrusöz 2020-12-16 22:15:50

Aslında bu konuda Ak Parti Grup Başkanı sayın Naci Bostancı bey daha etkili olur. Kendisi Amasya milletvekili ama, aslen İskilip Karlık köyündendir. Ağırlığını koyması gerekir.

Avatar
Uğurludağ lı 2020-12-16 22:26:45

Bir kere gitmiş bulundum gittiğime pişman oldum çok dik ve çok keskin virajlari var oraya çok büyük bütçeler ayrılması gerekir ama sanmıyorum o kadar bütçe ayiracaklarini.

Avatar
kenan 2020-12-16 22:58:33

Nerelere neler yapılıyor. Devletimiz büyük. İskilipe yatırım gerekli. iktidar belediyeyi kaybetti ortağı aldı TEPKİ diyelim. ilçede yaşlı kalıyor. gençler zenğin aileler çoçukları gibi eğerki yatırım gelmezse bir tepti daha gelir