Ödeneği hazır, yeniden ihale edilecek

Çorum Belediyesi Hizmet Binası’nın ödeneğinin hazır olduğu, yeniden ihale edileceği belirtildi.

06 Aralık 2020 Pazar 23:12
Ödeneği hazır, yeniden ihale edilecek

Çorum Belediyesi Hizmet Binası’nın yeniden ihale edileceği belirtildi.

Edindiğimiz bilgiye göre, Farabi Caddesi’nde inşatına başlanan, fiziki olarak yaklaşık yüzde 80 oranında tamamlandıktan sonra yarım kalan hizmet binasının mevcut sözleşmesinin feshedileceği, fesihten sonra tespit yapılarak yeniden ihale edileceği öğrenildii.

Belediyenin yeni hizmet binasının kalan kısmının bitirilmesi için İller Bankası’ndan kredi çıkarıldığı, ödeneğinin hazır olduğu ifade edildi.

Son Güncelleme: 07.12.2020 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerem 2020-12-07 10:03:22

Başkan alıntı yaptığım içerisinde bu binanın da bulunduğu bu tavsiyesi mutlaka dikkate almalı

Karşı Köyün Delisi :
Çalmadığına, çalmayacağına, çaldırmamaya gayret edeceğine inancım tamdır. Aynı mahallede büyüdük, evveliyatını iyi tanırım. Evet haklısın gençken sana zengin bebesi derdik. Hâşâ akıl vermek değil; şu yeni Belediye binası ve kapalı stadyum tamamlama işini hallet, en azından birilerinin çenesi kapanır Reis. Arasta mevzuunda da oyuna gelme, birleştir Farabi ve Gaziyi. Zor ama imkansız değil. Asc, betoncu ve akarın geleceğe yönelik planları ve emriyle yazan kalemler susmayacak. Unutma hoş bi sâdâ gerisi yalan. Bide adaylığın açıklandığı gün; Hz. ÖMER'in dediği gibi yanlış yaparsam beni kılıçlarınızla düzeltin demiştin. Yaptığın hatalarda seni uyaranlara nefsî davranma, sana dalkavuklar değil Hakikati söyleyecek dostlar gerek.

Avatar
Çorumlu 2020-12-08 01:04:20

5 sene aha ihale, aha yapım sürer, çorum'un işleri yarım hep.

Avatar
kadir 2020-12-08 12:45:52

başkanım size karşı gösterilen ilgiye karşılık veremediniz otobüsle işe gidip geleceğiz diye şov yaptınız ama başkan olalı siz ve etrafınız zenginliyor. yeğenleriniz belediyede işe giriyor akrabalarınız ihale alıyor. Allah yardım etsin size bu işin hesabı zor olur.

Avatar
Nejat Akın 2020-12-07 20:15:25

Asıl bitirilmesi gerekli yer Slimkent Toki dir. Çok defa yazdım yerel gazetelerimize ama haber yapılmadı. Farkındalık yaratmak için nolur şu Slimkent Toki meselesine el atınız. Sizler yazarsanız bu iş konusunda farkındalık oluşur. Lütfen rica ediyorum Silmkent Toki meselesine el atınız. Lütfen.

Avatar
Karşı Köyün Delisi 2020-12-08 01:07:45

Kerem kardeşime teşekkür ediyorum ve bu haberi görünce ayakta alkışladığımı belirtmek istiyorum. Saygıdeğer H. İbrahim Hocam; boşverin kim ne derse desin. Ve özellikle tebrik ederim ki; aslolan dava deyip, birileri hala siyaset sahnesine tekrar çıkmak için fırsat kollarken sosyal medyadan aklı sıra size laf çakarken (örneğin: yeşil ev meselesi) siz asla efendiliğinizi bozmadınız.