Öğrenci temsilci seçimleri tamamlandı

Hitit Üniversitesi birimlerindeki bölüm/program, birim ve Üniversite Öğrenci Konseyi Başkanlığı seçim süreci tamamlandı.

05 Aralık 2016 Pazartesi 15:31
Öğrenci temsilci seçimleri tamamlandı


Hitit Üniversitesi birimlerindeki bölüm/program, birim ve Üniversite Öğrenci Konseyi Başkanlığı seçim süreci tamamlandı.


Yükseköğretim Kurumunun belirlemiş olduğu usul ve esaslar çerçevesinde yapılan seçimler sonucunda 2 yıl görev yapacak olan bölüm/program ve birim temsilcileri ile Üniversite öğrenci konsey başkanı, Yönetim ve Denetim Kurulları belirlendi. Üniversiteye bağlı toplamda 15 fakülte, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokulunda gerçekleştirilen seçimlerde öncelikle her birimin bölüm/program temsilcileri, ardından bunlar kendi aralarında gerçekleştirdikleri seçim sonucunda da birim temsilcileri seçildi.


Seçilen 15 eğitim birimi temsilcisinin katılımı ile gerçekleştirilen Öğrenci Konseyi Genel Kurul Toplantısı’nda önce Divan Kurulu oluşturuldu. Daha sonra yapılan seçimde Üniversite İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Arslan Canyurt, Üniversite Öğrenci Konseyi Başkanı olarak seçildi.


Ardından Abdulkadir Ateş, Emin Güven, Evren Ergüleç, Mustafa Yurtoğlu ve Neşet Emre Dölcü Üniversite Öğrenci Konseyi Yönetim Kuruluna; Yasin Galetepe, Kadir Turan ve Osman Ömer Orta da Denetim Kurulu’na seçildi.

 

Son Güncelleme: 05.12.2016 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.