Oğuzlar’ın yarası sarılacak

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Oğuzlar ilçesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından kurulan mandıranın

22 Ekim 2013 Salı 13:47
 Oğuzlar’ın yarası sarılacak

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Oğuzlar ilçesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından kurulan mandıranın samanlığı ve yem depolarında meydana gelen yangın üzerine Vali Sabri Başköy ve Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık’ı arayarak bilgi aldı.

Oğuzlar’a geçmiş olsun dileklerini ileten Uslu,“Oğuzlar ilçemizde Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından kurulan mandıranın samanlığı ve yem depoları çıkan yangın sonunda ağır hasar oluşmuştur. Komşu ilçe itfaiyelerinin de yardımı ile soğutma çalışmaları yapılmış olup, 150 büyükbaş hayvan telef olmaktan kurtarılmıştır. Yardım konusunda Vali Sabri Başköy ve ilgililerle görüşmelerimiz oldu. Vali Başköy gereken yardımın sağlanması ve neler yapılabileceği konusunda bir çalışma başlattı. Sonuçlarını takip edeceğiz. Oğuzlar Belediye Başkanımızı arayıp bilgi aldım. Tüm ilçe halkımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi. 





Son Güncelleme: 22.10.2013 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.