Olcay Kılavuz, Çorum'a geldi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Çorum Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Hattab İmal ve Ülkü Ocaklı gençlerle buluştu.

17 Aralık 2016 Cumartesi 09:24
Olcay Kılavuz, Çorum'a geldi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Çorum Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Hattab İmal ve Ülkü Ocaklı gençlerle buluştu. 


Olcay Kılavuz, burada yaptığı açıklamada, Türkiye'nin içeride ve dışarıda karşılaştığı sorunlara, terör örgütleri ile son zamanlarda gerçekleşen etkin mücadeleye değindi.

Olcay Kılavuz "Ülkücü Ocaklarının Türk milletini karşılıksız seven, ona hizmet etmekten şeref duyan, Türk milletinin selameti ve bekası için gerekirse canını dahi feda edebilecek olan yiğit insanların yetiştiği mübarek bir ocak olduğunu belirtti. Ülkücü gençlerin birinci ve asli vazifesinin eğitim hayatlarını başarı ile tamamlamak ve bulundukları yerlerde ülkücü kimliklerini şerefle taşımak olduğunu dile getirdi. 2023 Lider Ülke Türkiye hedefimizin gerçekleşmesi için her bir ülkücü kardeşimin kendini bu minvalde hazırlaması ve ülkeyi yönetmeye talip olması gerektiğini söyledi."

Daha sonra Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Hattab İmal'in yeni doğan çocuğunu hayırlı etmek ve adını vermek için ev ziyaretine geçen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz burada Halil Baturalp'in kulağına ilk ezanı okudu.


Genel Başkan Olcay Kılavuz programını tamamlamasının ardından geç saatlerde Çorum'dan ayrıldı.

 

 

Son Güncelleme: 17.12.2016 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.