Ömer Kılıç yazdı: 'İmtihan'

Habercim 19 Yazarı Av. Ömer Kılıç, sığınmacılarla ilgili yazısına gelen yorumlar üzerine yeni bir yazı kaleme aldı.

30 Nisan 2022 Cumartesi 01:22
Ömer Kılıç yazdı: 'İmtihan'

Habercim 19 Yazarı Av. Ömer Kılıç, birkaç gün önce bu köşede yayınlanan sığınmacıların bayrama gitmeleri halinde geri alınmayacağı ile ilgili yazısına gelen ve büyük çoğunluğu yabancı düşmanlığı içerediğini belirttiği çok sayıda yorum üzerine yeni bir yazı kaleme aldı.

Kılıç ‘İmtihan’ başlıklı yazısında, Suriyeli lafını duyduklarında kırmızı görmüş boğaya dönenlerin başlığa bakarak klavyeye sarıldıklarının anlaşıldığını belirterek,“Gerçekle hiçbir alakası olmadığı halde yaşanan ekonomik sıkıntıları istismar ederek oy devşirmek amacıyla muhalefetin uydurduğu, sınavsız üniversite, vergisiz işyeri gibi ahlak dışı yalanlar hala alıcı bulabiliyor ama bu insanların en zor işleri yarı ücretle yaparak hayata tutunmaya çalıştıkları, ama aynı zamanda ekonomiye de katkı sağladıkları göz ardı ediliyor. Ekmeğimize aşımıza ortak çıktıklarını düşündüğümüz bu insanlar sayesinde Allah ne belalardan koruyor bizi, kim bilir. Rızkın sahibi Allah’tır, kimse kimsenin ekmeğini yemiyor, sadece Allah insanları bu şekilde birbirine vesile kılarak imtihan ediyor, bunu unutmayalım.” ifadelerine yer verdi.

Ömer Kılıç’ın yazısının tamamı şu linkten okunabilir… https://www.habercim19.com/imtihan-makale,551.html

Son Güncelleme: 30.04.2022 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kapakçı 2022-04-30 19:16:58

Arapsevici Troller işbaşında.

Avatar
Ebul Furkan 2022-04-30 17:31:41

Suriyeliler gitsin

Avatar
Batandaş 2022-05-01 08:01:58

Sayın yazar, sayın ERdoğan dedi ki: 40 milyar dolar harcadık bir 40 milyar dolar harcarız. Ama kendi vatandaşına da aynı dnemlerde dedi ki: Bu EYT'lilerde emekli olunca hemen bir işte çalışır. Ve en son gelinen nokta emekli maaşları açıklık sınırının altında neden onu söyle. Ayrıca yarın sayın Başkan Erdoğan deseki suriyelilerin gitmesi lazım sende hemen aynı yönde yazarsın.

Avatar
Unutmadan 2022-05-01 08:07:50

Peki yazar efendi senin dediğine göre bu kadar doğruyuz neden bu acıdığınız suriyelilerin yarı ücretle çalıştıranlara tek kelime etmiyorsun. Zamanında bir bakan demedi mi; Suriyeliler giderse ekonomik olarak sıkıntı yaşarız çünkü onlar yarı ücrete çalışıyorlar bylece ekonomimize faydaları var diye. Fazla sze gerek var mı?

Avatar
Bize hergün imtihan 2022-05-01 08:12:22

Yazar efendi biz hergün zamlarla imtihan oluyoruz sen bu kadar doğrucuysan bu zamlara kimler neden oluyor onu yazsana.tabi yazabilirsen.

Avatar
Tarafsız 2022-04-30 16:32:30

Bi nargilede sana söyleyimmi?Her gün şehit geliyor.Daha neyin kafasını yaşıyorsun.Kendi vatanına faydası olmayanın bize zararı olur.Önce kendi milletimiz.

Avatar
Ömer Arslan 2022-04-30 18:28:07

Emeğine yüreğine sağlık ağabey.Bu topraklar sadece gönül coğrafyamızdaki insanların değil yeryüzünün herhangi bir yerinde haksızlığa ve zulme uğrayan insanların sığındıkları ve acılarını dindirdikleri topraklar olmuştur.Bizler, canımız sağ olduğu müddetçe İnandığımız dinin emrettiği bu kardeşlik değerini hamasi nutuklar atarak büyük devlet olunacağıni zanneden gafiller istemesede korumaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.

Avatar
Çorumlu 2022-04-30 13:22:08

Evet Suriyeli dendiğinde kırmızı görmüş boğaya dönenlerden birimde benim peki niye bu haldeyiz onu niye düşünmüyorsunuz bizim çocuklarımız işsiz gezerken bizim çocuklarımız onların yerine onların memleketinde savaşırken bizim milletimiz işi var veya yok açlık sınırının altında üç kuruş maaş alırken kendi memleketlerine bile hayrı olmayan Suriyeli lerin caddelerde sokaklarda gezmeleri benim memleketimde benden daha iyi yaşamalarını hazmedemiyorum misafirliğinde bi süresi vardır böyle giderse adamlar üreye üreye bizi bizim memleketimizde misafir pozisyonuna getirecekler