Önce davet, sonra talep

Vali Çiftçi ve Milletvekili Kavuncu, TBMM Başkanı Şentop'u Çorum'a davet etti, ayrıca bir de talep te bulundu.

18 Haziran 2019 Salı 23:35
Önce davet, sonra talep

Vali Mustafa Çiftçi ve AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Çiftçi, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u Çorum’a davet ettiklerini belirterek, ziyaretin güzel ve faydalı geçtiğini ifade etti.

Ziyarette ayrıca İskilip Çakmak Dede Kur’an Kursu inşaatı için Meclis Başkanı Şentop’tan yardım talep edildi.

Son Güncelleme: 18.06.2019 23:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin 2019-06-19 09:09:50

45 yaşındayım ,Bu zamana kadar Çorum'a faydalı bir vekil hatırladığım Bekir Aksoy belki birazda Adnan Türkoğlu'dur.Başkada hatırlamıyorum,diğerleri koltuk sevdalısı boş beleş insanlar oldu hep.Bu ilde 10-15 sene Yozgatlı Hatipoğlu Vekillik Yaptı O da o zaman yapımı başlayan Şeker Fabrikasını Yozgat'a kaydırmaya çalıştı sadece.Bizim gibi koyun İl'e bu vekiller bile çok....Yozgat'ın ilçesi olsakta Çorum'a da Havaalanı,Bölge Hastahanesi,Askeri Birlik Polis Okulu vs gelse,Kütüphanelerimizin Müdürlerinide Civar İllere İL Müdürü Yaparlar...İyi Olmazmı?

Misafir Avatar
Masin 2019-06-19 10:07:52 @Yasin

Oy vermeyeceksiniz o zaman...

Beğenmedim! (1)
Avatar
FİKRİ 2019-06-19 13:17:30

Ya Çorum un vekili sadece Erol bey mi diğerleri nerde?