Onursal Başkan’a teşekkür ziyareti

Ayvalık ve Avşa Adası’nda düzenlenen etkinliklere katılan zihinsel engelli öğrenciler...

08 Ekim 2013 Salı 16:48
 Onursal Başkan’a teşekkür ziyareti


Ayvalık ve Avşa Adası’nda düzenlenen etkinliklere katılan zihinsel engelli öğrenciler, Çorum Zihinsel ve Spastik Engelli Çocuklar Derneği Onursal Başkanı Uğur Barlık’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çorum Zihinsel Engelli Çocuklar Derneği Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hastaoğlu ile birlikte hayırsever İş Adamı Uğur Barlık’ı ziyaret eden gençler, Avşa’da Uğur Barlık’ın ismini yazdırdıkları çini tabağı Uğur Barlık’a hediye etti.

Özellikle engelli çocuklara yönelik destek ve himayesi ile tanınan Uğur Barlık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktardığı çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklarla duygusal bir iletişim kurarak onlarla sohbet eden Uğur Barlık, “Bu çocuklar bizime evlatlarımız. Onları ve ailelerini mutlu görmek, bizim en büyük mutluluğumuz. Onlara daha güzel bir gelecek bırakmak ve huzurlu bir hayat tesis  etmek hepimizin sorumluluğudur.” dedi.

Dernek Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları, Uğur Barlık’ın her konuda yanlarında bulunmasından büyük bir güç ve moral kazandıklarını belirterek, sağladığı katkı ve samimiyeti için teşekkür ettiğini dile getirdi.





Son Güncelleme: 08.10.2013 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.