Ordu’dan misafir geldi

Ticaret Borsası’nın davetlisi olarak Çorum’a gelen Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman Çorum Ticaret Borsası’nda incelemelerde bulundu.

26 Eylül 2013 Perşembe 10:32
 Ordu’dan misafir geldi

Ticaret Borsası’nın davetlisi olarak Çorum’a gelen Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman Çorum Ticaret Borsası’nda incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Ticaret Borsasını gezerek, incelemelerde bulunan ve Başkan Bektaş’dan bilgi alan Başkan Kahraman, ziyaretinin çok verimli geçtiğini ifade ederek, kendilerine eşlik etmesinden dolayı Vali Başköy’e teşekkür etti.

Çorum Ticaret Borsası’nın bölgenin en iyi borsalarından biri olduğunu belirten Vali Başköy, borsanın yakalamış olduğu bu ivmeyi sürdüreceğine inandığını belirtti.





Son Güncelleme: 26.09.2013 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.