Ortaköy’de Ahi İftarı

Çorum’un Ortaköy Esnaf Sanatkarlar Odası tarafından iftar yemeği verildi.

28 Haziran 2016 Salı 10:59
 Ortaköy’de Ahi İftarı


Çorum’un Ortaköy Esnaf Sanatkarlar Odası tarafından  iftar yemeği verildi.


Yapılan açıklamaya göre, Ortaköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Özdemircan tarafından düzenlenen iftara ilçedeki esnaf ve sanatkarların yoğun ilgi gösterdi.


İftara Ortaköy Kaymakamı Kenan Aktaş, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, ÇESOB Başkanvekili ve Çorum Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür, Yorgancılar, Çeyizciler ve Perdeciler Odası Başkanı Erdoğan Çerikci, Terziciler Odası Balkanı Lütfi Barut, Aşçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.


Esnaf ve sanatkarlar arasındaki birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine vesile olmak amacıyla düzenlenen iftar programında konuşan Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, geçmişti olduğu gibi ülkedeki sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının bugün yeniden tesis edilmesi gerektiğini bildirdi.


Millet olarak etnik veya inanç temelli ayrıştırma yerine sevgiyi ve hoşgörüyü koyabilme iradesine sahip olduğumuzu özellikle dile getiren Başkan İsbir, 'geçmişte bunu başardık, şimdi yine başarabiliriz ve başarmalıyız da' ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 28.06.2016 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.