Osmancık köprüsüne kasis talebi

Çorum’da sabah ve akşam saatlerinde araç trafiğinin yoğunlaştığı Osmancık Üst Geçidi’ne kasis yapılması isteniyor.

07 Kasım 2020 Cumartesi 00:36
Osmancık köprüsüne kasis talebi

Çorum’da sabah ve akşam saatlerinde araç trafiğinin yoğunlaştığı Osmancık Üst Geçidi’ne kasis yapılması isteniyor.
Çorum Belediyesi’nin standartlara uygun yeni kasis çalışmalarını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, Osmancık Üst Geçidi’ne dikkat çekerek şöyle dedi; “Kasis çalışmaları çok güzel ve yerinde çalışmalar, standartlara uygun hale getirilmesi de ayrıca güzel oldu. Emeği geçenlere, düşünenlere teşekkür ederim.
Dikkat çekmek istediğim bir nokta var. Çorum'un en uzun caddesi olan Osmancık Caddesi üzerinde köprüden Osmancık yönüne istikamette, Şok Market ve  Yunus Market’in bitiştiği noktada özellikle akşamlara büyük yoğunluk yaşanmakta ve araç trafik oldukça karmaşık hal almakta, Osmancık yönüne giden araçlar köprüden inmenin ivmesi ile hızlanıyor, Çorum yönüne gelen araçlar da sinyalizasyondan kurtulmanın etkisi ile hızla ilerlemekte oluyor. Bu durumda yola tali yoldan girmeye çalışan araçlar büyük sıkıntı yaşıyor, tehlike atlatıyor. Günün her saatinde bu sıkıntı mevcut, ancak akşam saatleri çok sıkıntılı durumlar ve kazalar oluşabiliyor, Yetkililerden ricamız, bir kasis çok büyük rahatlık yaratabilir bu alanda, lütfen incelensin. Lütfen sesimizi duyurun."

Son Güncelleme: 07.11.2020 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
elçin hatun 2020-11-08 15:50:52

uygulama yerinde olur.şehir içinde son sürat giden insanlar var.ölüm olayları yaralanmalar istenmeyen üzücü oloylar son bulur.

Avatar
Ali 2020-11-07 13:54:19

Köprü üstüne veya girişine kasis Talebi çok saçma Her 100 metreye kasis mi olur

Avatar
yakup 2020-11-07 14:41:49

bu kasisler standartsa bende bişey bilmiyorum,benim aracım modfiye değil yavaş girdiğim halde sürtünüyor.önününzde tofaş modifieye varsa kesin vurursunuz.köprü giriş ve çıkışına kasis talep eden araç sürücüsü olamaz

Avatar
Mahallelı 2020-11-07 21:13:47

Sayın yetkililer,Osmancık yönü üzerinde Yunus Marketin ve Şok Marketin bulundugu kavşağa sinyalizasyon konulması gerekiyor.Neredeyse gün aşırı kaza oluyor.Hem yaya hem de araçla karsıya gecmek cok tehlikeli boyutlara gelmiş durumda.Bunu yapmak için illaki canların gitmesi mi lazim.Bircok alakasız yerde trafik ışıkları mevcutken böyle tehlikeli bir kavşakta olmaması cok düşündürücü.

Avatar
Fuat 2020-11-08 11:29:24

Kasisler eğitim seviyesi düşük illere yakışir talepte bulunanlari alkışliyorum ama trafik ışıklari daha iyi olur

Avatar
Halktanbiri 2020-11-08 15:16:11

Kasisler yüzünden 2 senede 2 kere arabanın alt takımlarını değiştirmek zorunda kaldım. Türkiye'nin hiç bir şehrinde bu kadar kasis yok. Ayrıca hangi vatandaş Memnunmuş çok merak ettim. Bütün Kasisleri kaldırın yerine EDS koyun kesin çözüm olacaktır. Hem arabalar kasis yüzünden zarar görmez hemde ceza yüzünden kimse hız yapamaz. Kazan kazan.

Avatar
ÜNAL KÖSE 2020-11-09 11:51:34

HAKKATEN HER YOLDA KASİS VAR . KASİS OLMAYAN YOL YOK. SANKİ YOLLARIMIZ ÇOK İYİDE . LAFIN GELİŞİ SÖYLÜYORUM . BİZİM MEMLEKETE DIŞARIDAN BİR FERRARİ YADA LAMBORJİNİ GELSE 1 KM YOL GİDEMEZ. BİZ AVRUPAYI ZOR YAKALARIZ ..