Özel Çorum Temel Lisesi’ne yeni müdür

Milli Eğitim Müdürlüğü eski Teftiş Kurulu Başkanı Sinan Erbil, Özel Çorum Temel Lisesi Müdürü oldu.

08 Aralık 2015 Salı 22:52
Özel Çorum Temel  Lisesi’ne yeni müdür

Yerel basında yer alan habere göre Milli Eğitim Müdürlüğü eski Teftiş Kurulu Başkanı Sinan Erbil, Özel Çorum Temel Lisesi Müdürü oldu.
Mustafa Şimşek’in kurucusu olduğu Çorum Temel Lisesi, öğretmen kadrosunun yanı sıra idari alanda da tecrübeli isimleri kadrosuna katıyor.
Emekli Milli Eğitim Müfettişi Sinan Erbil, 7 Aralık 2015 tarihi itibariyle Çorum Temel Lisesi’ndeki yeni görevine başladı.
Maarif Müfettişliği alanında yaklaşık 30 yıl görev yapan Erbil, ilk, orta ve lise düzeyindeki eğitim kurumlarında öğretmenlik ve idarecilik yaptı.
“Eğitimin her kademesinde görev yaptım” diyen Erbil, Özel Çorum Temel Lisesi’nde eğitim camiasına hizmet etmeye devam etmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.
Okul Müdürü Erbil’i tebrik eden Çorum Temel Lisesi Kurucusu Mustafa Şimşek ise deneyimli idareciye yeni görevinde başarılar diledi.

Son Güncelleme: 26.07.2018 01:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.