Özkes'ten sahte Atatürkçülere cevap

CHP eski Milletvekili İhsan Özkes, Genelkurmay Başkanı'nı eleştirenlere yorumda bulundu

16 Aralık 2017 Cumartesi 11:52
Özkes'ten sahte Atatürkçülere cevap

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın memleketinde yapılan bir camiye maddi bağışta bulunması konusuna dair Çorumlu emekli müftü İhsan Özkes de yorumda bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın memleketi Kayseri'de bir cami inşaatına yaptığı bağış, yaygın basında ‘Genelkurmay Başkanı memleketinde cami yaptırıyor’ şeklinde yazılmış ve kimi çevrelerce eleştirilmişti. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından yorumda bulunan 24 ve 25. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Çorumlu emekli müftü İhsan Özkes, “Genel Kurmay Başkanının yapılmakta olan bir cami inşaatına maddi katkıda bulunmasının ne sakıncası olabilir? Yeri geldiğinde Atatürk’ün kendi parasıyla cami yaptırdığını övünçle savunan kimi Atatürkçüler buna nasıl karşı olurlar ki; bunlar Atatürkçü değil sahte Atatürkçüdürler.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.