Patates üreticileri Subaşı dedi

Çorum Patates Üreticileri Birliği 2013 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı dün yapıldı.

28 Şubat 2014 Cuma 10:22
Patates üreticileri Subaşı dedi

Çorum Patates Üreticileri Birliği 2013 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı dün yapıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Salonu’nda gerçekleşen genel kurulda güven tazeleyen Davut Subaşı oy çokluğuyla yeniden Patates Üreticileri Birliği Başkanlığı’na seçildi.

56 üyesi bulunan derneğin genel kurulunda Divan Heyeti Ferit Özşahin, Sait Keskin, İbrahim Eryücel, Hacı Keskin, Yılmaz Kaya ve İbrahim Kayıkçı’dan oluştu.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda saygı duruşunda bulunularak İstiklâl Marşı okundu.

Yönetim, denetim kurulu raporlarının okunması ile devam eden genel kurulda, 2013 yılı bilanço, gelir-gider hesapları oylanarak ibra edildi.

Yeni dönem çalışma programına ilişkin bilgilerin de verildiği genel kurulda bazı ekonomi kalemleri ile ilgili ücret tespiti yapıldı.

Yapılan oylama neticesinde Davut Subaşı 4 yıllığına yeniden Birlik Başkanlığı’na seçilirken Yönetim Kurulu Ferit Özşahin, Bektaş Keskin, Cafer Tekeli ve Hüseyin Kaya’dan oluştu. Denetim Kurulu üyeliklerine ise Rafet Eker, İbrahim Eryücel ve Vasfi Yumlu seçildi.

Son Güncelleme: 29.07.2018 00:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.