Pınar Koleji, final biletini aldı

Pınar Koleji, yarı final de Masa Tenisi takımı ve Yüzme takımı final için mücadele edecek.

09 Şubat 2017 Perşembe 13:29
 Pınar Koleji, final biletini aldı


Pınar Koleji, yarı final de Masa Tenisi takımı ve Yüzme takımı  final için mücadele edecek.



Pınar Koleji, okul sporları faaliyet programında yer alan Gençler masa tenisi kız ve erkek takımı Tekirdağ’da yarı final gruplarında  da final için mücadele edecek. Pınar Koleji’nden yapılan açıklama şöyle:



“Erkek takımı; Mahmut Can Öztuna Furkan Çırpıntı Murat Çalışkan Barış Keskin Kız takımı; Zeynep Tığlı Öykü Eryücel Betül Göbelek Selin Akgün okulumuzu ve ilimizi en iyi şekilde temsil edecek olan öğrencilerimize ve antrenörümüze başarılar dileriz.



10-12 Şubat 2017 Tarihinde Rize'de yapılacak olan Gençler yüzme yarışmalarında Engin Sefa Sözer 50 ve 100 m Sırtüstü Zeren Özkurt 50 ve 100 m Kurbağalama Melike İpek 100 m Sırtüstünde final için mücadele edecekler okulumuzu ve ilimizi en iyi şekilde temsil edecek öğrencilerimize Öğretmenlerimize başarılar dileriz.”




Son Güncelleme: 09.02.2017 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.