‘PKK’yı aklama projesi’

Kamu Sen’e bağlı sendika başkanları ve üyeleri, Demokratikleşme Paketi’ni eleştirdi. PTT önünde Türk Bayrağı açarak...

02 Ekim 2013 Çarşamba 13:15
 ‘PKK’yı aklama projesi’


Kamu Sen’e bağlı sendika başkanları ve üyeleri, Demokratikleşme Paketi’ni eleştirdi. PTT önünde Türk Bayrağı açarak basın açıklaması yapan Kamu Sen İl Başkanı Mahmut Alparslan, paketin PKK’yı aklama paketi olduğunu söyledi.


Paketin tek olumlu yanının, kamuda başörtüsünün serbest bırakılması olduğunun altını çizen Alparslan, bunun da eksik yapıldığını, adliye, askeriye ve emniyette başörtüsünün serbest bırakılmamasının inanç özgürlüğü anlamı taşımadığını ifade etti.

Alparslan AK Parti’nin 10 yıllık iktidar döneminde, bir yönetmelikle çözebileceği başörtüsü meselesini, siyasi malzeme yapmak için çözmediğini aktardığı konuşmasında, bunun büyük bir vebal olduğunun altını çizdi.

Demokratikleşme Paketi’nin dünki isminin Çözüm Süreci olduğunu söyleyen Mahmut Alparslan, “Bu neyin demokrasisi? Dün çözüm süreci, bugün demokratikleşme paketi. Bunların hepsi PKK projesidir. PKK’yı aktivist, teröristleri barış savunucuları, kaçakçıları da meşrulaştırmak istiyorlar. Yıllardır Türk ve İslam mührü taşıyan şehir ve köy isimlerinin ermeni, Hristiyan isimleriyle anılmasının önünü açıyorlar. Anadolu’daki Türk-İslam mührünü siz mi kaldıracaksınız?” dedi.

Okullarda okutulan And’ın kaldırılmasının da bir oyun olduğunu  söyleyen Alparslan, milletin buna müsaade etmeyeceğini, varlığını Türk varlığına armağan etmekten geri durmayacağını söyledi. 





Son Güncelleme: 02.10.2013 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.