Platform sözcüsü değişti

İnsani Değerler Platformu’nda, dönem sözcüsü değişti.

17 Eylül 2021 Cuma 13:25
Platform sözcüsü değişti

Çorum’da 2013 yılında 60 sivil toplum örgütünün bir araya gelmesi ile oluşturulan ve bugüne kadar devam eden İnsani Değerler Platformu’nda, dönem sözcüsü değişti.

ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz’ın görev süresinin ona ermesiyle birlikte platformun sözcülüğe Yedi Hilal Derneği Çorum temsilcisi Adem Arslan getirildi.

Aylık istişare toplantısı akabinde yapılan program ile görev değişimi gerçekleştirildi. Bir yıl sürecek yeni dönemde platform sözcülüğü görevini Adem Arslan devraldı. Yeni sözcü ile birlikte platformun pandemi kısıtlamaları olmadan, normalleşen bir süreçte çalışmaları aynı hızla devam edeceği bildirildi.
Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Platformumuza dahil sivil toplum kuruluşlarımıza kurulduğu günden bu yana katkıları ve çalışmaları için ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu birliktelik  Türkiye de bir çok şehir tarafından örnek alınmış, kıymetli bir çalışmadır.

Platformumuz önceki dönemlerde olduğu gibi aynı gayret ve heyecanla, pandemi kısıtlamalarının da olmadığı bir dönemde bu birlikteliğini devam ettirecek ve şehrimiz, ülkemiz için gayret etmeye durmadan, yılmadan çalışmaya devam edecektir. Bir yıl boyunca çalışmalarımızı koordine eden ve platformumuza sözcülük yapan ÇORİMDER başkanımız ve ÖNDER yönetim kurulu üyesi Ayhan Boyraz’a teşekkür ederken, görevi devralan Yedi Hilal derneği temsilcimiz Adem Arslan’a başarılar diler."

Son Güncelleme: 18.09.2021 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu Çavuş 2021-09-18 01:18:23

Körler sağırlar birbirini ağırlar...İnsani Değerler Platformuymuş. Tabi canım. Müdürlük için lobi platformu deseniz daha doğru olurdu. Belediyeden yardım alıp etkinlik yapan sözde dindarlar . O belediyenin parasında bütün Çorum'un hakkı var unutmayın.
Birde bu platform Filistin Filistin diye bağırır ama konu AKP'nin zalimlikleri hırsızlıkları haksızlıkları olunca kör sağır ve dilsiz olur.

Avatar
Kenann 2021-09-18 18:10:50

Toplum nezdinde hiç bir karşılığınız yok farkında mısınız

Avatar
ANLAYAMIYORUM 2021-09-17 15:49:33

zulüm gören o kadar yer varken israrla niye filistin bayrağı asıldığını anlıyamıyorum. DOĞU TÜRKİSTAN a kayıtsız kalınmasını anlayamıyorum. arap olmadıkları içinmi yoksa TÜRK ler ümmetten sayılmıyormu

Avatar
çorumlu 2021-09-17 19:19:29

ANLAYAMIYORUM yazan arkadaş. Siz yazınca merak ettim kısaca bir baktım. birincisi bu program yapıldığı esnada Filistin den misafirlerin olduğu bir program daha gerçekleştirilmiş ve o yüzden orada filistin bayrağı varmış. ikincisi 02.07.2015 tarihli haberler takıldı gözüme. Platform o zaman dan beride Doğu Türkistan için eylemler yapmış. Azıcık araştırınca ...

banner165