Prof. Azimli konuştu: ‘FETÖ kampanyası hortladı’

Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Mehmet Azimli, Karar Gazetesi’ne konuştu: 'Fetö kampanyası hortladı'

11 Şubat 2022 Cuma 20:08
Prof. Azimli konuştu: ‘FETÖ kampanyası hortladı’

2008’deki bir kitabında yer alan ifadeleri nedeniyle tartışmaların odağı haline gelen  Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Mehmet Azimli, Karar Gazetesi’ne konuştu. Azimli, “2014’te Dicle Üniversitesi’ndeki FETÖ yapılanmasını ifşa ettim. Zaman gazetesi ‘Peygambere hakaret eden profesör’ diye beni haber yaptı. Şimdi 8 sene sonra, Zaman’ın paragraflarıyla bana saldırıyorlar.”dedi.

Üç gündür sosyal medyadaki bazı isimler tarafından ölümle tehdit edildiğini belirten Azimli, Ağırlıklı olarak bazı cemaat sempatizanlarının sosyal medyada kendisine saldırıda bulunduğunu kaydeden Azimli, “Cemaatlerin yanlışlarını, dini sömürmelerini zaman zaman sosyal medyada insanlara aktarıyorum. Bu yüzden bu saldırıya maruz kaldığımı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Saldırıların planlı ve organize olduğunu vurgulayan Azimli “Çok agresif ve saldırganlar. Kafanı koparacağız, kelleni keseceğiz, sokakta yakalarsak şunları yapacağız türünde ifadeler kullanıyorlar. Hayatımdan endişe ediyorum” diye konuştu.

Haberin tamamını https://www.karar.com/guncel-haberler/8-yil-onceki-feto-kampanyasi-hortladi-1650858
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-02-11 23:01:54

Selçuklunun ve Osmanlının sonunu getiren cemaat,tarikat ve uyduruk şeyhler olmuştur.Milletimiz artık böyle dolmaları yemiyor.

Avatar
Yakup 2022-02-12 15:45:42

Azimli hocanın bütün kitaplarını okudum. İslam'a ve Hz. Peygambere ne hakaret ettiğini ne de iftira attığına dair hiç bir ifadeye rastlamadım. Hocaya saldıranların çoğunluğu hocanın kitaplarını, makalelerini hiç okumamış. Bu cehalet ve ahlak yoksunluğu, yargısız infaz ve linç kültürü müslümanlar açısından hiç hayra alamet değil.

Avatar
İlahiyatçı 2022-02-11 21:17:58

Azimlinin mukaddes dinimiz hakkında söyledikleri ve yazdıkları yıllardır fetönün söylediklerinden farklı değil. Ama bugün böyle kendini temize çıkarmak istiyor. Kim inanır sana

Avatar
Azimli 2022-02-12 10:13:08

Yazıda cemaatlere karşı çıktığım için demiş. üniversitede tüm Çorum’un bildiği bir grup (cemaat) son derece aktif. kendisi de bunun içinde. birlikte hareket ediyor. E hani cemaate karşı idi?

Avatar
Soruşturma 2022-02-12 16:11:51

Bir gazeteye verdiği demeçte şöyle demiş "Prof. Dr. Azimli, kendisine soruşturma açılmasını YÖKün istediğini ve Hitit Üniversitesi yönetiminin YÖKün telkiniyle soruşturma açtığını ...". Bilinsin istedim.

Avatar
Ali 2022-02-11 21:10:10

Her başın sıkıştığında Fetö fetö diyor zaten. Kendisine kötü bir şey yapılsın istiyor. Yapılsın ki ortalıkta bağıracak bana böyle yaptılar diye. Cemaatlere iftira atacak. Biz azimlinin ne olduğunu iyi biliyoruz. Karar gazetesi de bunun gibilerin ağlama kürsüsü olmuş.

Avatar
şakar şakir 2022-02-12 03:04:11

hadi ya ...sen peygambere hareket et...fetö fetö de

Avatar
Vatandaş 2022-02-12 23:12:47

He he bizde inandık. Sıkışan fetö kumpası der zaten. Fetönün de her türlü terör orgütünün ve paralel yapınında Allah belasını versin de her sıkışan bu tür örgütlerin, yapıların oyunu diye hemen bahaneyi bulur. Sanki bu kitaptaki ifadeleri fetö yazdı, sana zorlamı yazdırdılar yav. Ağzından çıkana sahip olma, sonra hemen suçü ona buna at. Dicle universitesin güya fetöcüler bununla uğraşmışlar, onada inanmıyorum, kimbilir buna benzer ne işler yaptın ki seni kimse kabul etmedi Allah-u âlem.
Allah sonumuzu hayr eylesin