Recep Çatma’dan yalanlama

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, birkaç gündür muhalif olduğu bilinen bir internet sitesi ile...

04 Kasım 2014 Salı 15:41
 Recep Çatma’dan yalanlama


İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, birkaç gündür muhalif olduğu bilinen bir internet sitesi ile sosyal medyada şahsının sözlerinin maksatlı ve çarpıtılarak verildiğini belirterek, haberlerin tamamen gerçek dışı ve yıpratmaya yönelik olduğunu açıkladı.

Çatma, İskilip Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü basın Birimi arıcılığıyla yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Yanlılığı ve partimizin aleyhine yayınlarıyla tanınan bir internet sitesine dayandırılıp ‘AK Partili Başkanın İsyanı’ olarak çarpıtılarak verilen haberler tamamen gerçek dışı olup Başkanımızı ve partimizi yıpratmaya yöneliktir. Böyle bir basın açıklaması kesinlikle yapılmamıştır.


AK Parti hükümetleri döneminde İskilip, Cumhuriyet tarihinin en çok yatırım almış olan ilçelerimizdendir. Belediye Başkanımız Recep Çatma Ak Parti hükümetleri döneminde yapılan bu büyük yatırımları hatırlatma ihtiyacı hissetmiştir;


Yer altı Barajı, Adliye Sarayı, 100 Yataklı İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi, İskilip Anadolu Lisesi, İmam Hatip Yurdu, İskilip Meslek Yüksek Okulu, İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi Yeni Binası, Şehir Girişi Duble Yolu, İskilip Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünün yapımı İskilip’in ve İskilip halkının takdirini kazanmıştır. Her seçimde de İskilip vefasını göstermiş, partimizin oylarında sürekli yükseliş olmuştur.


Yukarıda saydığımız yatırımlardan sonra Belediye Başkanımız Sayın Recep Çatma’nın İskilip, Bayat, Uğurludağ, Oğuzlar ilçelerimizin de yararlanacağı İskilip Çankırı Yolunun yapılmasını istemesi İskilip halkı adına Belediye Başkanı olarak en tabi hakkı olduğu düşünülmektedir.


Bu vesile ile; İskilip Çankırı Yolu, İskilip Tosya Yolunun yapılması, İskilip Çorum yolunun tamamlanması, Açık Tarım Cezaevinin yapımı, İskilip Derekargın Sulama Göletinin yapımı, İskilip Sağlık Meslek Lisesine yeni bina yapımı, Sosyal Hizmetler İlçe Binasının açılması, Kale Surlarının Restorasyonu ve Işıklandırılması taleplerimiz geçtiğimiz hafta Çorum Milletvekillerimiz TBMM İdare Amiri Sayın Salim Uslu’ya, Sayın Dr.Cahit Bağcı’ya ve Sayın Murat Yıldırım’a iletilmiş olup, 2015 yatırım programına alınması istenmiştir. Sayın vekillerimiz de taleplerimizin 2015 Yılı yatırımlar programına alınması doğrultusunda Bakanlıklar düzeyinde gerekli çalışmaları başlatmışlardır.  Sayın Milletvekillerimize İskilip adına taleplerimizi karşılamak için sarf ettikleri çabalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.


Söz konusu internet sitesine dayandırılarak Belediye Başkanımızın sözü gibi sosyal medyada ve gazetelerde yer alan başlıklar tamamen gerçek dışı, mesnetsiz, maksatlı, asılsız ve yıpratmaya yöneliktir. Başkanımızın muhalif yayın organları tarafından eski Ak Partili Belediye Başkanları ve Ak Parti ile sorunları varmış gibi algı oluşturma gayretleri boşa çıkmaya mahkûmdur. Başkanımızın İskilip halkı adına İskilip Çankırı Yolu ve ihtiyaç duyulan yatırımların yapılmasını istemesinin son derece doğal ve samimi bir davranış olduğunu hatırlatmak isteriz. Taleplerimizle büyük bir duyarlılıkla ilgilenen sayın vekillerimize, bizimle beraber çaba sarf eden il, ilçe başkanlıklarımıza ve partililerimize teşekkür ediyoruz.”




Son Güncelleme: 04.11.2014 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.