Şahiner'den bu fotoğrafa ilk yorum: Keşke...

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, STK ve bazı siyaset temsilcilerinin Ankara ziyaretine ilk değerlendirmeyi yaptı.

19 Haziran 2021 Cumartesi 19:12
Şahiner'den bu fotoğrafa ilk yorum: Keşke...

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, geçtiğimiz gün ilçeye yapılacak projelerin takibi için siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin bir araya gelerek Ankara’da çeşitli temaslarda bulunmasına ilk değerlendirmeyi yaptı. Şahiner, ‘Sungurlu’nun kalkınması birlik ve beraberlikten geçiyor.”dedi.

Sungurlu’nun siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Ankara ziyaretinde ‘Birlikten güç doğdu. Sungurlu’nun büyümesi ve gelişmesi için elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz. Yatırım ve projelerin takipçisi olacağız.’ Açıklamasını yapmıştı.

Sungurlulu siyasetçi ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının birlik ve beraberlik içerisinde ilçe hareket etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ‘Biz her zaman, birlik ve beraberlikten yanayız. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır düsturu ile hareket ederek ilçemizi kucaklamaya çalıştık’ dedi.

SUNGURLU İÇİN BİRLİKTELİK VURGUSU

Başkan Şahiner, Sungurlu'nun kalkınmasının tek çıkar yolunun yöneticilerin birlik ve beraberliğinden geçtiğini vurgulayarak, şöyle dedi: ‘Gelin kavgayı, küslüğü bir kenara bırakalım. Küçük hesaplar peşinde koşarak hem bir birimize hem de Sungurlumuza zarar vermeyelim. Ülkemiz için, topraklarımız için ve en önemlisi geleceğimiz için herkesi dün olduğu gibi bu günde birlik ve beraberliğe davet ediyorum.

Sungurlumuzun geleceğine katkı sağlamak amacı ile organize olan çok değerli siyasetçi ve oda başkanlarımıza buradan teşekkür ediyorum. Ama keşke SP, Yeniden Refah Partisi, İYİ Parti, DP, ve diğer parti temsilcileri ile diğer oda başkanları da bu birlikteliğe dahil olsaydı.

Keşke sadece AK Parti’li değil CHP ve İYİ Parti’li vekillerde ziyaret edilseydi. Ve keşke Sungurlu’nun Belediye Başkanı’nı da davet etseydiniz. İnanıyorum ki o zaman Sungurlu çok daha güçlü ve etkin temsil edilirdi. Her zaman birlik ve beraberlikten yanayız. Her yaptığımız açıklamada üstüne basa basa söylüyoruz. Bizim birlik ve beraberlikten başka kurtuluşumuz yok. Biz bir olursak ilçemiz de bir olur, güçlü olur ve her istediğini kopartıp alır.”

Son Güncelleme: 19.06.2021 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sungurbey 2021-06-20 01:47:38

Sungurlu'da gereksiz bir kavga var, biz gavga ederiz, Çorum da öyle, yatırımı Yozgat mozgat kapar.

banner165