Şahiner’e 'yılın başkanı' ödülü

Ankara merkezli Kamu-Der'in yaptığı ankette Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner’in 2021 yılının başarılı ilçe belediye başkanı seçildiği açıklandı.

15 Kasım 2021 Pazartesi 10:15
Şahiner’e 'yılın başkanı' ödülü

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner’in 2021 yılının başarılı ilçe belediye başkanı seçildiği açıklandı.

Ankara merkezli 2006 yılında kurulan Genel Başkanlığını Cevdet Baştuğ’un yürüttüğü Kamu Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından geleneksel ödül töreni düzenlendi.

Derneğin yaptığı anket ve saha çalışması sonucu Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner’in, 2021 yılının başarılı ilçe belediye başkanı ödülüne layık görüldüğü belirtildi.

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği’nin (Kamu-Der) geleneksel ödül töreni Ankara Gür-Kent Oteli’nde gerçekleştirildi.
Törene İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu, Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, TBMM Başkan Vekili Haydar Akar, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve 15 İlçenin Belediye Başkanları, STK temsilcileri katıldı. Programda yılın başarılı milletvekili, il belediye başkanı ve ilçe belediye başkanları seçildi.

Yapılan açıklamaya göre, Kamu-Der tarafından yapılan anket ve saha çalışması sonucu Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner, 2021 yılının başarılı ilçe belediye başkanı oldu.

Şahiner’in ödülünü İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel’in elinden Belediye Başkan Yardımcısı Mükremin Dağaşan aldı. Şahiner’in ikinci kez ‘Yılın Başkanı’ seçildiği bilgisi paylaşıldı.

Son Güncelleme: 15.11.2021 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2021-11-15 10:47:47

Bu derneğe parayı veren yılın başkanı oluyor heralde. Taner İsbir de paylaşmış aynı dernek ona da yılın belediye başkanı ödülünü vermiş. Bu nasıl tezatlık :) Büyük ihtimal onunda haberi çıkar. Bana göre tabiki Şahiner daha başarılı.

Avatar
Hilal 2021-11-15 10:40:18

Sayın Başkan Çorumun ve ilçelerinide içine alan ahalinin, Rahmetli KIlıçcıoğlundan sonra gördüğü en başarılı başkanıdır.Sungurlu Sayın Başkana bir gömlek küçük gelir.Kendisini Çorum Merkezde Başkan olarak görmek isteriz.Sayın Başkan burada yapılacak çok iş var.Bizleri fazla bekletmeyin.Yolunuz açık olsun.Rabbim yardımcınız olsun.

Avatar
Bahattin 2021-11-15 18:17:14

Tanju Özcan gibi bir adamın yılın belediye başkanı seçildiği bir yerde bulunmak insana ayıp olarak yeter. Birileride şapşallıkta sınır tanımadan Çorum’a yakıştırıyor. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı bu adam da belediye başkanı olurda hepimiz günümüzü görürüz.

Avatar
Vatandaş 2021-11-16 10:09:47

Bu ödüller seni kurtarmayacak yuvana dön özüne dön Şahiner zaman kısalıyor