Sakın telefonlarınızı kapatmayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kaymakamlar buluşmasında bir uyarıda bulundu.

30 Ocak 2019 Çarşamba 14:12
Sakın telefonlarınızı kapatmayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kaymakamlar buluşmasında Valiler, Vali Yardımcıları ve kaymakamlara ‘Telefonlarınızı kapatmayın’ talimatı verdi.

Kaymakamların halkla içiçe olmaları gerektiğini belirterek, sakın telefonunuzu kapatmayın diyerek bir de uyarıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan,Sizlerden günün 24 saati, haftanın 7 günü milletimizle iç içe olmanızı istiyorum. Kaymakam halkıyla yatacak halkıyla kalkacak. Kaymakamların telefonu sürekli açık olacak. Sakın telefonlarınızı kapatmayın. Yönettiği ilçedeki her bir hanenin eksiğini gediğini, ihtiyacını, sıkıntısını, derdini bilmeyen kaymakam, bizim gözümüzde görevini layıkıyla yerine getirmiyor demektir. Bu, kaymakam için böyle, vali yardımcısı için böyle, valiler için de böyle.

Kaynak: internethaber

Son Güncelleme: 30.01.2019 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.