Şehit eşi de ziyaret etti

Belediye Başakın Zeki Gül'ü kutlayanlar arasında 15 Temmuz şehidinin eşi de vardı

09 Şubat 2018 Cuma 20:16
Şehit eşi de ziyaret etti

Demokrasi Şehitlerimizden Mustafa Solak’ın eşi Melek Solak, Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Zeki Gül ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “15 Temmuz darbe gecesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit olan Mustafa Solak gibi bir çok şehidimiz bize bu cennet vatanı canları pahasına armağan ettiler. Bu ülkenin kalkınması uğrunda, sivil toplum kuruluşlarımız, askerlerimiz, polislerimiz devletin bütün erkanı bu konuda büyük mücadele ve gayretler sarf ediyor. İnşallah ülkemiz daha iyi noktalara gelecek. Bütün şehitlerimize rahmet diliyorum” diye konuştu.

Demokrasi Şehitlerimizden Mustafa Solak’ın eşi Melek Solak ise, “Belediye Başkanımız Zeki Gül bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Öte yandan Başkan Gül'ü eski müsteşar hemşehrimiz Lütfi Akça ve Ziraat Odası Başkanları ve Ankara'da yaşayan Alacalılar ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Son Güncelleme: 09.02.2018 21:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.