Şentürk, yılın öğretmeni seçildi

AK Parti Çorum İl Başkanlığı, Emekli Öğretmen Ahmet Hamdi Şentürk'ü "Yılın Öğretmeni" seçti.

24 Kasım 2016 Perşembe 16:58
Şentürk, yılın öğretmeni seçildi

AK Parti Çorum İl Başkanlığı, Emekli Öğretmen Ahmet Hamdi Şentürk'ü "Yılın Öğretmeni" seçti. 
AK Parti İl Binasında düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü özel programına katılan Ahmet Hamdi Şentürk'e burada İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.

Yılın Öğretmeni Ahmet Hamdi Şentürk; "Öğretmenler Günü nedeniyle davetinize icabet ederek içerinizde bulunmaktayım. Göstermiş olduğunuz bu yakın ilgi ve alakadan dolayı o kadar onurlandım ve mutlu oldum ki bu durumu kelimelerle ifade etmek oldukça güç. Yeni yeni arkadaşları aramızda görmek bana haz verdi, büyük bir enerji verdi. Hepinize bu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni yönetim kurulunuzu başta Mehmet Karadağ başkanımız olmak üzere tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. İlimize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.


İl Başkanı Karadağ ise, "Ahmet Hamdi Şentürk’e bizler 'Hamdi baba' deriz. Partimizin kuruluşunda en genç üyemizdi, öğretmenlerin öğretmeni bugün 24 Kasım'da partimizde bizlerle beraber. Hem partimizin kurucusu olan, hem de birçok öğretmen yetiştirmiş olan Şentürk, yönetimimizde öğretmen olan üyelerimizin de öğretmeni. Ahmet Hamdi Şentürk’ü yılın öğretmeni seçmekten onur ve mutluluk duymaktayız. Allah değerli öğretmenimize sağlıklı uzun ömürler versin. Partimizin kurucusu Milletvekilimiz Ali Yüksel Kavuştu’nun çok çok selamlarını iletmemi söyledi. Milletvekillerimiz Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da selamlarını ileterek sizlerin bu güzel gününü kutladıklarını belirtiler. 
Partimizde kendisini ağırlamaktan onur ve kıvanç duyuyoruz" dedi.

İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, parti teşkilatı tarafından yılın öğretmeni seçilen Ahmet Hamdi Şentürk’e çiçek ve plaket takdim etti. 
Programda Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ'ın yanı sıra; il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri de Şentürk'ün öğretmenler gününü kutladı. Şentürk ise AK Parti yönetimindeki öğretmen kökenli kişilerin öğretmenler gününü tebrik etti.


Son Güncelleme: 24.11.2016 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.