Sima’dan motivasyon yemeği

Renault ve Dacia yetkili servisi Sima Otomotiv, çalışanları için motivasyon yemeği düzenledi.

06 Ekim 2013 Pazar 16:27
 Sima’dan motivasyon yemeği


Renault ve Dacia yetkili servisi Sima Otomotiv, çalışanları için motivasyon yemeği düzenledi.

Dün
akşam Metin Ustanın Yeri’nde verilen yemeğe Sima Otomotiv Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Kılıç ve Mustafa Kılıç, Servis Müdürü Atilla Ekin, Satış Müdürü Ömer Faruk Özken, Dacia Satış Müdürü İsmail Hakkı Çakar, 2. El Satış Müdürü Nuri Kuşçu, Sima Oto Kiralama Müdürü Erkan Erbil, Finans Müdürü Mustafa Arlı, Özkılıç Manifatura Müdürü Reha Büyükcelep ve firma çalışanları katıldı.

Yemekli toplantı ile ilgili açıklama yapan Servis Müdürü Atilla Ekin, “Sima Otomotiv çalışanları arasında dayanışma ve motivasyon sağlamak amacı ile bu programı düzenledik” dedi. Ekin, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü:

“2013 yılı içerisinde yapmış olduğumuz ticari faaliyetlerde, 30 Eylül 2013 tarihi itibariyle hedeflediğimiz satış ve satış sonrası hizmetleri başarıyla gerçekleştirdik.


‘YENİ MODELLERE İLGİ BÜYÜK’


Renault ve Dacia’nın yeni versiyon araçları 2013 yılında piyasaya çıktı. Clio 4 ve Captur isimli modeller Renault'ta yeni bir anlayış ortaya koydu ve iyi bir çıkış yakaladı. Bu araçlarımızın satışı hızlı bir şekilde devam ediyor. Dacia’nın Docer, Stepway, Lodgy modelleri de iyi bir ivme yakaladı ve satışları devam ediyor. Yeni versiyon Renault ve Dacia araçlar, bayiliğini yürüttüğümüz markalara yeni bir kimlik yeni bir anlayış kazandırdı.

Sima Otomotiv olarak Renault 2 adıyla ikinci el araç alım-satım hizmeti  de sunuyoruz. Renault 2 2013 yılında büyüme trendini sürdürdü. İkinci el araçlarda 34 nokta kontrolü ile Renault 2 garantili olarak satışlarımız sürüyor. Renault 2’de yeni gelişmeler devam ediyor.

Sima Otomotiv, oto kiralama hizmeti de veriyor. Kiralık araç sayısını 80 araca çıkaran firmamız 2013 yılında filosunu yüzde 62 oranında büyüttü.


‘SERVİSTE BÖLGE LİDERİYİZ’


Renault, 2013’ü kalite yılı ilan etti. Renault serviste müşteri memnuniyeti ve kaliteye önem veren bir firma olarak servis hizmetinde bölge lideriyiz.

Yüzde 100 müşteri memnuniyeti çerçevesinde müşterilerimize hızlı yanıt, siparişten araç teslimine kadar sürekli bilgilendirme, serviste belirtilen zamanda ve onaylanan ödeme tutarı ile teslim, tüm bakım ve onarımlarda 2 yıl garanti, garanti kapsamındaki işlemlerde aracın hareketsiz kalmasına yol açan yedek parçanın 3 iş günü içinde temin edilmemesi halinde araç tahsisi, bakım ve onarım işlemlerinde araç yaşına göre Renault avantaj sisteminden faydalanma, servisimize gelen müşterilerimize alternatif ulaşım imkânı sağlıyoruz.

Renault estetik ve rot balans da kampanyalarımız başladı. Lastik otelimiz  de hizmette.  4 yaş üzeri tüm Renaultlar’da Renault Fix paketlerde ve Elf motor yağlarında yüzde 30 indirim, üstelik 8 taksit fırsatı ile hizmet veriyoruz. Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak isteyen herkesi Sima Otomotiv’e bekliyoruz.”




Son Güncelleme: 06.10.2013 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.