Simitçi Dünyası Akçakoca'yı ağırladı

Batı Karadeniz Liginde mücadele eden Akçakoca Gökspor Veteranlar takımı cumartesi günü Simitçi Dünyası tarafından ağırlandı.

21 Mart 2017 Salı 10:53
Simitçi Dünyası Akçakoca'yı ağırladı

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Liginde mücadele eden Akçakoca Gökspor Veteranlar takımı cumartesi günü Simitçi Dünyası tarafından ağırlandı.

Çorum Hitit Masterler takımı ile cumartesi günü Veteranlar ligi maçını oynadıktan sonra forma sponsoru olduğu Çorum HititMasterler başkanı Mete Ağbal ile beraber Simitçi Dünyası tarafından ağırlanan Akçakoca Gökspor Veteranlar takımı oyuncuları ve yöneticileri Ahmet Akif Çoban ve Muharrem Ölmez tarafından misafir edildi. Akçakoca Gökspor yöneticisi ve antrenörü Erkin Gündoğan ve oyuncularla beraber TMVFL Batı Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan, Çorum Hitit Masterler Başkanı Mete Ağbal, takım kaptanı Salih Öztürk de maç sonu yemeğini birlikte yediler.

Akçakoca'da bizleri en iyi şekilde misafir eden Akçakoca Gökspor Veteranlar takımını Çorum'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Mete Ağbal, böyle güzel bir ortamı bize sağladığı içinde Simitçi Dünyası sahipleri Muharrem Ölmez ve Ahmet Akif Çoban'a da ayrıca teşekkür etti.

Son Güncelleme: 31.07.2018 00:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.