‘Sinsi kuşatmayı yarmalıyız’

Türk Ocakları Çorum Şube Yöneticileri, Milliyetçi Hareket Partisi’ni (MHP) ziyaret etti. Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, ülkenin ihanetle boğuşmakta, terörle kavrulmakta, ekonomideki gelgitlerle sarsılmakta olduğunu vurguladı.

17 Aralık 2016 Cumartesi 16:57
‘Sinsi kuşatmayı yarmalıyız’

Türk Ocakları Çorum Şube Yöneticileri, Milliyetçi Hareket Partisi’ni (MHP) ziyaret etti. Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, ülkenin ihanetle boğuşmakta, terörle kavrulmakta, ekonomideki gelgitlerle sarsılmakta olduğunu vurguladı.


“Geleceğimizi kurtarabilmemiz için hepimiz sorumlu davranmalıyız. Milli birlik ve beraberlik hukukunu emniyete almalıyız. Bu sinsi kuşatmayı hep birlikte yarmalıyız” diyen Aras, konuşmasında şunları dile getirdi:

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak Sivil Toplum Kuruluşları ile dönem dönem bir araya geliyoruz. Gerek siyasi gündem, gerekse ülkemiz ve şehrimizle ilgili konuları değerlendiriyoruz. Bu konularda yapılan karşılıklı görüşmelerin de çok faydalı olacağını düşünüyoruz.

Millî kültürümüzün, ahlâk ve fikir hayatımızın geliştirilmesi, millî birliğin kuvvetlendirilmesi ve Türklüğün yüceltilmesi amacıyla kurulan ve kısaca mefkuresi “Türk Milliyetçiliği” olarak da adlandırılan Türk Ocakları’nın kıymetli başkanı ve yöneticilerinin bu ziyaretlerinden dolayı da ayrı bir memnuniyet duyuyoruz.

Düzenlemiş oldukları seminerler, konferanslar ve çeşitli toplantılarla millî ülkünün kuvvetlenmesine ve yayılmasına gayretlerini görüyoruz. Üyelerini millî fikir ve ülküler konusunda yetiştirmekte olduğunu duyuyoruz. Türkiye’de ve Türk dünyasında ihtiyaç duyulan alanlara yönelik kampanyalarını takip ediyoruz. Türk dilinin ve edebiyatının korunması, gelişmesi ve yayılması için çalışmalarını, Türk Dünyası’nın bütünleşmesini hedef alan çalışmalarını takdir ediyoruz.

Günümüzde gerek Türk Ocakları, gerekse diğer Sivil Toplum Kuruluşlarına çok daha fazla sorumluluk düşmektedir. Türkiye, milli bekasını korumak için bütün milli güç unsurlarını seferber etmelidir. İrademiz vardır, egemenlik haklarımız vardır, bir devlet aklı, kadim ve tarihi bir tecrübemiz vardır.

Bölücüler, bozguncular, vurguncular, yağmacılar, yıkım ve çözülme piyonları peşinen heveslenmesin, şimdiden heyecan yapmasın. Hiç kimse meraklanmasın, Türkiye ne karanlıkta yatacak, ne de kara düş görecektir.

Türklüğün bahtı açıktır, çünkü şehitlerle büyüyen, büyüdükçe destanlaşan bir milli ruh bu kutlu vatanın ezeli bekçisi, ebedi sahibidir.
Bu kararlılığımız asla değişmeyecek, eskimeyecek, eksilmeyecektir.
Allah şahittir ki, ülkemiz üzerinde hesap yapanlar yine kaybedecekler, yine mahcup ve mahkûm olacaklardır.”



Son Güncelleme: 17.12.2016 22:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.