STK’lardan anlamlı destek

Çorum İnsani Değerler Platformu’nu oluşturan 30’un üzerinde sivil toplum kuruluşu,...

29 Ekim 2014 Çarşamba 14:46
 STK’lardan anlamlı destek


Çorum İnsani Değerler Platformu’nu oluşturan 30’un üzerinde sivil toplum kuruluşu, Deniz Feneri Derneği’nin İslam beldelerinde su kuyusu açmak için başlattığı “SU HAYATTIR”  projesine destek Verdi.


Konuya ilişkin açıklama yapan İnsani Değerler Platformu Dönem Sözcüsü Seyfettin Zengin, şöyle dedi:


“İslam dini ferdî olmakla birlikte aynı zamanda bir cemiyet dinidir. Tüm müslümanlar ihtiyaç sahibi diger müslümanlardan sorumludur. Müslümanların ağır imtihanlardan geçtiği bu günlerde, safların daha sık tutulmasının gerektiğine inanıyoruz.


Deniz Feneri Derneği,  ülkemizde ve dünyada oldukça aktif hizmetlerde bulunmaktadır. Şimdide Afrikada İhtiyaç sahibi İslam beldelerine su kuyuları açmak için ‘Su Hayattır’ projesini  hayata geçirmiştir. Bu gayret bizleri ve ihtiyaç sahibi diğer müslümanları sevindirmektedir. Yol uzun, yapacak iş çok, yük ağır, yeryüzünde bizi bekleyen mazlum, mağdur, mustazaf müslümanlar var.


Çorum STK’ları olarak ilimizde her dernek ve vakıflarımızın yaptığı hizmetler var. Ancak bu durum diğer inananları ihmal etmemizi gerektirmemektedir. Platform olarak biz de, Deniz Feneri’nin  ‘Su Hayattır’  projesine katkı vermeyi taahhüt ediyoruz.


İslam coğrafyasına uzanan merhametin eli Deniz Fenerine ‘Su Hayattır’  projesi ve diğer güzel çalışmaları için Allah'tan muvaffakiyetler diler, Tüm Çorum halkına da çağrıda bulunarak bu hizmete destek vermelerini talep ederiz.”





Son Güncelleme: 29.10.2014 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.