STK’lardan sabah namazına davet 

Çorum’da Sivil Toplum Kuruluşları 10 Eylül 2023 Pazar günü “Gençler ve Aileler Sabah Namazında Buluşuyor” programı düzenliyor.

08 Eylül 2023 Cuma 11:49
STK’lardan sabah namazına davet 

Çorum’da Sivil Toplum Kuruluşları 10 Eylül 2023 Pazar günü “Gençler ve Aileler Sabah Namazında Buluşuyor” programı düzenliyor.

81 ilde eş zamanlı olarak 100’ün üzerinde camide gerçekleştirilecek buluşmada Kuran’ı Kerim’e yapılan çirkin saldırılar telin edilecek.
İşte o açıklama:

“Türkiye’nin 81 ilinde ve yüzün üzerinde ilçesinde belirlenen camilerde milyonlarca Müslüman kardeşimiz ve çocuklarımızla birlikte omuz omuza saf tutacağız. Avrupa’da Kuran’a yapılan saldırıların arttığı bir dönemde, Kuran’ın sahibine, el açacağız. Başta 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için, terör sebebiyle şehit olan asker ve polisimiz için, milletimizin birlik ve beraberliği, dirlik ve düzeni için, ümmet coğrafyasında ve bütün dünyada yaşayan mağdur ve mazlumlar için, geleceğimizin ümidi olan genç kardeşlerimizin başarılı bir eğitim yılı geçirmeleri için dua edeceğiz. İlki geçtiğimiz yıl gerçekleşen programa; Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı, Deniz Feneri, Diyanet Vakfı, Ensar Vakfı, ESAM, FEDAV, İlim Yayma Cemiyeti, İlim Yayma Vakfı, Medeniyet Derneği, Mehir Vakfı, MTTB, MÜSİAD, Sadakataşı, Safa Vakfı, Sağlık ve Medeniyet Derneği, TGSP, UDEF, VEFADER, Yavuz Selim Vakfı, Yeni Dünya Vakfı destek veriyor. Bu anlamlı programa bütün vatandaşlarımızı aileleri ile birlikte bekliyoruz. Cihannüma Derneği Genel Başkanı Rıza Yorulmaz Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Önder, Genel Başkanı Abdullah Ceylan TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci Yedi Hilal Genel Başkanı Samet Paçacı.

Çorum’daki Sabah Namazı buluşması 10 Eylül Pazar günü saat 05.30’da Akşemseddin Camii’nde gerçekleştirilecek.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dinden sogutanlar 2023-09-08 13:13:56

Dini siyasetin , egitimin, tarikatlarin, sarlatanlarin, her turlu ticaretin , her turlu sahtekarligin icine soka soka , her turlu yolsuzlugu, arsizligi , sapikligi dine karistira karistira insanlari dinden soguttular. Simdi camilere adam topluyorlar. Yazidaki STK'lara bakinca da hepsinin ticari islerle ugrasan, holdinglesen tarilatlar , cemaatler oldugunu gorursunuz. Sizlerin yuzunden gencler dinden uzaklasiyor. Mubarek dinimize en buyuk zarari bugunku siyasi iktidar ve avaneleri vermistir.