Suriyeli çocuklar aç kalmasın!

Çok sayıda STK'nın üyesi olduğu İnsani Değerler Platformu, Suriye'den gelen yardım talebine olumlu karşılık vererek, un bağışı için büyük bir kampanya başlattı.

10 Kasım 2015 Salı 09:27
Suriyeli çocuklar aç kalmasın!

Çok sayıda STK'nın üyesi olduğu İnsani Değerler Platformu, Suriye'den gelen yardım talebine olumlu karşılık vererek, un bağışı için büyük bir kampanya başlattı. Şimdilik 3 TIR'lık bir yardım filosunun hedef alındığı un bağışı kampanyası, hayır sahiplerinin desteğine göre şekillenecek.


Erol Taşkan imzalı habere göre, Önceki gün yapılan değerlendirme toplantısında, kendi aralarında görev paylaşımı yapan İnsani Değerler Platformu üyesi dernekler, un bağışı kampanyasının organizasyonu için Derman Der Başkanı Mustafa Öztemiz'i görevlendirdi.

Öztemiz, hayır sahibi Çorumlular'a çağrıda bulunarak, "Suriye'de faaliyet gösteren Türk vakıf ve derneklerine ait fırınların unsuz kaldığı haberi ve Suriye'den gelen talep üzerine un yardımı için harekete geçtik. Her bir TIR'da 25 ton un göndereceğiz. Kampanyamızdan haberdar olan hayır sahiplerinin ilgisi mutluluk verici. İlk TIR'ımız dolmak üzere." dedi.

Her bir sofradan, açlıkla boğuşan Suriyeli çocuklar için birer ekmek paylaşmayı teklif eden bu hayırlı kampanyanın, çok ciddi bir karşılık bulması beklenirken, gerçekleştirilen organizasyonun önemli bir fırsat sunduğuna işaret eden Mustafa Öztemiz, burada esas meselenin organizasyon yapılarak, güvenli bir yolla doğru yere ulaşmak olduğuna vurgu yaptı.

"Bu fırsatı kaçırmayalım." diyen Öztemiz, 50 kilogramlık unların 60 TL'den olmak üzere bir ton unun 1200 TL olduğunu, bağış yapacak hayır sahiplerine, adlarına düzenlenen fatura ile dönüş yapılacağını aktardı.

Suriye'ye gönderilmek üzere düzenlenen un bağışı için 0533 363 88 70 nolu telefondan, kampanya sorumlusu Derman Der Başkanı Mustafa Öztemiz'e ulaşılabilir.

Son Güncelleme: 26.07.2018 01:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.