Tatil haberleri art arda geliyor

Sungurlu'nun ardından İskilip, Bayat ve Mecitözü'nde okullar tatil edildi.

25 Aralık 2018 Salı 23:06
Tatil haberleri art arda geliyor

Çorum'un Sungurlu'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi. Sungurlu'nun ardından İskilip, Bayat ve Mecitözü ilçelerinde eğitime ara verildi.

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit yaptığı açıklamada, "Yoğun kar yağışı sebebiyle Sungurlu ilçemizde temel ve orta öğretim okullarımızda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir.Öğrencilerimizin bugünü kitap okuyarak geçirmelerini diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

ART ARDA TATİL HABERLERİ GELİYOR

Öte yandan kar nedeniyle İskilip’te de köy okulları ve taşımalı eğitim için gelen öğrencilere okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Edinilen bilgiye göre köylerdeki yoğun kar yağışı nedeniyle köy okulları ve taşımalı eğitim için gelen öğrencilere bir gün süreyle (çarşamba) okullar tatil edildi. İskilip merkezinde okulların tatil edilip edilmeyeceğine sabah karar verilecek.

Bayat ve Mecitözü'nde eğitime ara verildiği öğrenildi.

Saat 01.00 itibariyle Alaca, Uğurludağ, Oğuzlar ve Laçin ilçelerinde de eğitime 1 gün ara verildi.

Son Güncelleme: 26.12.2018 00:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.