TSO yol haritasını belirleyecek

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, TSO'nun gelecek 4 yılının yol haritasını belirlemek için Çeşme'de çalıştay düzenleyeceklerini açıkladı.

21 Ekim 2013 Pazartesi 20:09
 TSO yol haritasını belirleyecek


TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, TSO'nun gelecek 4 yılının yol haritasını belirlemek için Çeşme'de çalıştay düzenleyeceklerini açıkladı. Çalıştayın önemine vurgu yapan Başaranhıncal, tüm meclis üyelerinin tamamının katılımı beklediklerini kaydetti.

TSO Ekim ayı Meclis Toplantısı'nda konuşma yapan Çetin Başaranhıncal, Kurban Bayramı'nı kutladığı meclis üyelerine 22 Kasım'da yapılacak çalıştay hakkında bilgi verdi.

Çalıştayın TOBB çalıştayı olmadığını, TSO çalıştayı olduğunu kaydeden Çetin Başaranhıncal, bu çalıştayda Çorum TSO'nun gelecek 4 yıllık yol haritasının çıkarılacağını, siyaset ve bürokrasiden beklentilerin ele alınacağını aktardığı konuşmasında, her meclis üyesinin bu çalıştaya katkı sağlamak konusunda üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine inandığını belirterek, katılım konusunda hassas davranılmasını istedi.

TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş başkanlığında gerçekleşen toplantıda, gündemdeki maddeler oylandıktan sonra, yönetim kurulu faaliyetleri hakkında sinevizyon sunumu yapıldı.






Son Güncelleme: 21.10.2013 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.