TSO’da seçim hazırlığı

TOBB'a bağlı oda ve borsalarda seçim hazırlığı başladı

26 Şubat 2018 Pazartesi 11:40
TSO’da seçim hazırlığı

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığı, Nisan ayında yapılacak organ seçimlerine hazırlanıyor. Seçimlerde üyelerin mağdur olması için 28 Şubat’a kadar üye kayıtlarını kontrol etmeleri gerekiyor.

19.1.2005 tarih ve 25705 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik gereğince Sungurlu TSO’da bu seçim döneminde Oda Meslek komiteleri, Oda Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar birliği delegesi, Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyelikleri seçimleri yapılacak.

Sungurlu TSO’da organ seçimlerinin sağlıklı bir şekilde yapılması ve bütün üyelerin seçme ve seçilme haklarını kullanarak mağdur olmamaları için üyelerin kayıtlarını kontrol ederek, teyit etmeleri ve varsa farklılıkların düzeltilmesi gerekiyor.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı, 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu ve seçim yönetmeliği hükümleri gereğince üyelerin durumunun incelenerek belirtilen kriterlere uygunluğun kontrol edilmesi ve 28 Şubat 2018 mesai bitimine kadar oda kayıtlarının düzelttirilmesini istedi.

Herhangi bir inceleme ve düzeltme talebi olmaması halinde oda kayıtlarının doğruluğu üye tarafından kabul edilmiş sayılacak.

Son Güncelleme: 26.02.2018 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.