Türkiye geçilmez

Çorum Milli İrade Platformu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde ‘Türkiye geçilmez’ mesajı verdi.

15 Temmuz 2023 Cumartesi 13:24
Türkiye geçilmez

Çorum Milli İrade Platformu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde ‘Türkiye geçilmez’ mesajı verdi.

Platform Sözcüsü Mustafa Lek, 15 Temmuz 2016 gecesi Türk Milletinin bir varlık-yokluk mücadelesine girdiği anlardan biri olarak tarihteki yerini aldığını hatırlatarak, şöyle dedi:

DİPSİZ BİR UÇURUMUN KIYISINDAN DÖNDÜLDÜ

Türkiye'yi derin bir krize sürüklemesi kaçınılmaz olan FETÖ'nün darbe girişimi, milletin cansiperane direnişi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ile bastırıldı. Böylece Türkiye dipsiz bir uçurumun kıyısından döndü.

TARİHİN DÖNÜM NOKTALARINDAN BİRİSİ

Bu anlamda, 15 Temmuz zaferi de tarihimizin dönüm noktalarından biridir. İkinci dünya savaşından sonra kurulan sömürü düzenini ilelebet sürdürmek isteyen emperyalist güçler, çıkar ve menfaatlerinin zedelendiği her yere müdahale etmekten asla geri durmamışlar, çeşitli bahanelerle birçok ülkeyi işgal edip milyonlarca insanın ölümüne ve ülkelerini terk etmesine sebep olmuşlardır.

MİLLETİN FERASETİ YİNE YENDİ

Türk milleti tıpkı Malazgirt'te ve Sakarya'da olduğu gibi engin feraseti ile bu teşebbüsü doğduğu yerde boğdu. 15 Temmuz bu anlamda bir yeniden doğuş ve diriliş muştusudur. Bu müjde, tüm dünyaya Türk milletinin iradesine ipotek koyulmayacağının en bariz şekilde yeniden gösterilmesidir. Azîz milletimiz, kendi iradesine ve varlığına kasteden bu hain darbe teşebbüsüne karşı yek vücut olup ayağa kalkmış, tarihte eşi benzeri olmayan bir destan yazarak vatanına sahip çıkmıştır.

DÜNYAYA BİR KEZ DAHA İLAN EDİYORUZ

Şimdi, 15 Temmuz'un 7. yıl dönümünde bütün dünyaya bir kez daha ilan ediyoruz: Türkiye üzerine hesap yapanlar bilsinler ki, bu aziz millet var olduğu sürece hiçbir güç, vatanımızı parçalamayı, milletimizi bölmeyi, bayrağımızı indirmeyi, devletimizi yıkmayı, ezanlarımızı susturmayı asla başaramayacaktır. Bu aziz vatan, kıyamete kadar dünyanın bütün mazlumlarının umudu ve duası ile milletimizin kutsal yurdu olmaya devam edecektir.

Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, Türkiye sevgisiyle sokağa dökülerek direnişe omuz veren gazilerimize ve 15 Temmuz gecesini muhteşem bir destana dönüştüren tüm milletimize şükranlarımızı sunuyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 2023-07-16 08:52:05

Seladan sonraki zamları ben yorumlayamadım. Siz yorumlar mısınız

Avatar
Vtndş 2023-07-15 13:50:48

Terörle ve fetöyle mücadeleye tam destek.Ama fetönün derin adamı olduğu herkes tarafından söylenen ve takdirle ödüllendirilenler hala koltuklarından kaldırılamadı.

Misafir Avatar
İsmail 2023-07-15 16:16:42 @Vtndş

Koltuktan kaldırılanlarda vekil yapılıp dokunulmazlık zırhı giydirildi

Beğenmedim! (0)
Avatar
Çorum 2023-07-16 15:11:14

Durmak Yok,Zam'a Devam....
Vatan Millet Sakarya
Celladına Aşık olmuşsa da bir Millet.....

Avatar
Nadir 2023-07-15 15:42:47

Feto ule sonuna kadar gidebileceği yere kadarmicadele edilmelidir. Bu yeter mi yetmez. Bir de 15, 16 temmuz günlerinde ortada olmayıp ortalık duruldukran sonra feto ile mücadele ediyorum diye ortaya çıkan Keleş akıllılar var. Bunların sosyal medyadaki ortada. Zor günlerde yoklar, isler rayına girince feto düşmanı kesildiler.

Avatar
Samimiyetsiz bos laflar 2023-07-16 10:24:23

Corum Miilli Irade Platformunda bir tane gercek .... yok. Yarisi eski ....simdi kendilerini akliyorlar, diger yarisi da makam mevkii pesinde , liyakatsiz bi yere yonetici olurum sevdasinda (oldularda). Turkiye Afganlar , Suriyeliler ile yuruyerek geciliyor, haberin olsun

Avatar
Editor'e 2023-07-16 10:56:34

Ulan cahil yandas. Yazdigim yorumda "Vatansever" kelimesini kesip .... yapmissin. Vatanseverligin neyi zoruna gitti, neyinden rahatsiz oldun, neyi batti, cahil. Senin gibiler yuzunden ulke bu hale geldi.