Ufuk Sağlık Sen yine protesto etti

Zaman Gazetesi ve Samanyolu Yayın Grubu yöneticilerinin gözaltına alındığı ve kamuoyunda ‘Paralel Medya Operasyonu’...

23 Aralık 2014 Salı 14:12
 Ufuk Sağlık Sen yine protesto etti


Zaman Gazetesi ve Samanyolu Yayın Grubu yöneticilerinin gözaltına alındığı ve kamuoyunda ‘Paralel Medya Operasyonu’ olarak isimlendirilen 14 Aralık ‘Paralel Medya Operasyonu’na tepki eylemi bugün de devam etti.

Gülen grubuna yakınlığı ile bilinen Ufuk Sağlık Sen öncülüğünde toplanan grup, sloganlar atarak operasyonu eleştirdi. Eylemde, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve Muhsin Yazıcıoğlu posterleri de açıldı.

Eylemde basın açıklamasını Ufuk Sağlık Sen üyesi Ali Uyanık yaptı. Anayasa ve evrensel hukukça güvence altına alınan insanların temel hak ve hürriyetlerinin son dönemde keyfi olarak ayaklar altına alındığını iddia eden Uyanık, yaşananların bir yangın misali giderek toplumu sarmaya başladığını söyledi. Uyanık, “Milletimizin birlik ve beraberliğinin korunması adına Ufuk Sağlık Sen olarak yapılan bu hukuksuzlukların, baskı ve zulümlerin yanlış olduğunu kamuoyu ile paylaşmaya, demokrasi ve özgür basından yana duruşumuzu ortaya koymak için buradayız.” dedi.


Basın açıklamasının ardından kalabalık sloganlar atarak olaysızca dağıldı.











Son Güncelleme: 23.12.2014 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
demokrat 2014-12-24 08:25:13

haberde paralel medya operasyonu ifadesi geçiyor ama göz altına alınanlar üfürükten konulardan, tahşiyeden bilmemneden gözaltına alınmışlardı.paralel devlet lafı içi boş, karşılığı olmayan algı laflarındandır.