Ulaşımdaki aksama için özür diledi

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, şehir içi ulaşımda yaşanan aksaklıktan dolayı Çorumlu’dan özür diledi.

10 Ocak 2019 Perşembe 10:46
Ulaşımdaki aksama için özür diledi

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, şehir içi ulaşımda yaşanan aksaklıktan dolayı Çorumlu’dan özür diledi.

Hava sıcaklığının aşırı düşmesi sonucu bazı otobüslerin devirdaim pompasında arızalar yaşandığına dikkat çeken Candan, yaşanan arızanın akabinde otobüs hatlarında gecikmeler meydana geldiğini ifade etti. Candan, arızadan dolayı hatlarda yaşanan gecikmeler için hemşehrilerimizden özür diliyoruz. Arızaların tamamı giderilmiş olup hat akışlarımız normale dönmüştür.” dedi.

Şehir içi ulaşımla ilgili birim Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ın sorumluluğunda bulunuyor.

Son Güncelleme: 10.01.2019 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskilipden 2019-01-10 11:35:57

çoğu büyük şehirde RAYLI SİSTEME GEÇİLDİ. ÇORUMDA MÜSAİT RAYLI SİSTEM ÇALIŞMALARI BAŞLAMADI. Toplu taşımacılıkda da özendirilmelidirki şehir içi trafiği rahatlasın güzergah belli 3 ana hat kurulup güzergah indi bindi istasyonları ile kullanıcıların memnuniyeti sağlanmalıdır.
BU ARADA İSKİLİP TOSYA YOLU HATIRLATALIM. AÇILMAYI BEKLİYOR

Avatar
Sorumlu 2019-01-10 11:55:55

Az kaldı dayanın

Avatar
devridaim 2019-01-10 18:33:34

gülerler bu açıklamaya hava sartlarından kaynaklı devridaim pombası arızası o zaman doğuda heç belediye otobosu çalışmaz dimi gandırmayın milleti bari denetim işinizi güzel yapsanız bunlar olmaz belki denilse ki devridaim borularının kelepçeleri kaliteli değilmiş te eksik konulan antifirizler burdan boşalmış tutardı denetlenmeyen şirket otobüsleri anca bu kadar olur böle giderse yakında denetlemeyi yapmayan idarecilerin de devridaimi arıza yapar

Avatar
Özür ! 2019-01-10 16:57:43

Çorum'da bir ulaşımı halledemiyorsaniz Başkan yardımcılığında işiniz ney

Avatar
Özür neyi geri getirir ki! 2019-01-10 15:48:50

Belediye yönetimi öngörülü olmalı.Her sorundan sonra vatandaştan özür dilemek yerine gelecekte muhtemel çıkabilecek sorunlara karşı planlama,tedbir alma,çözüm bulma odaklı bir belediyecilik mantığı ile hareket edilmeli.

Avatar
Mertçe 2019-01-11 10:13:35

Gazetelerde bu konu hakkında tek eleştiri görmedim. Ancak belediyenin acizliği karşısında özürler yayınlanıyor. Özür mercimi orası yoksa icraat yeri mi?