‘Üniversitenin geleceği çok parlak’

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a, Çorum Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen veda ziyaretinde bulundu.

14 Aralık 2016 Çarşamba 13:35
 ‘Üniversitenin geleceği çok parlak’


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a, Çorum Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen veda ziyaretinde bulundu.


5 yılı aşkın süredir Çorum Vali Yardımcısı olarak görev yapan Ali Deniz Sürmen’in Üniversiteye ve Çorum’a verdiği katkıların çok büyük olduğunu, görevde bulunduğu süre içerisinde, birlikte birçok başarılı çalışmalara imza attığımızı ifade eden Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  yeni görev yeri olan Malatya’da da Vali Yardımcısı olarak görev yapacak olan Sürmen’in Çorum’da olduğu gibi başarılı çalışmalar içerisinde bulunacağına inandığını sözlerine ekledi. Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  Ali Deniz Sürmen’e yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılarının devamını diledi.


Yapılan her çalışmanın memlekete yapılan yatırım olduğunu, hiçbir il ayırt etmeksizin yurdun her ilinde aynı çalışmaları yapacaklarını ifade eden Çorum Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen, Üniversitenin geleceğinin çok parlak olduğunu ve yüklendiği misyonu hakkıyla taşıyarak bir dünya üniversitesi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini, bu gelişim ve büyümede en büyük katkı sahibi olan kişinin de Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan olduğunu ve kendisinin Çorum’a verdiği büyük hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.


Son Güncelleme: 14.12.2016 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.