Uslu, yasama yılı açılışında

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, TBMM'nin 24. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılışı dolayısıyla Meclis'teki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

01 Ekim 2013 Salı 15:32
 Uslu, yasama yılı açılışında


TBMM Başkanı Cemil Çiçek, TBMM'nin 24. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılışı dolayısıyla Meclis'teki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Yasama yılı açılış törenine AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’da katıldı.

Törene, TBMM Başkanvekilleri Sadık Yakut, Ayşe Nur Bahçekapılı ile Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Bekir Bozdağ, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Sadullah Ergin, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli, Ahmet Aydın, Mihrimah Belma Satır, Mahir Ünal, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, MHP Gurup Başkanvekili Oktay Vural, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Muş Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Sırrı Sakik, TBMM divan üyeleri, milletvekilleri ve TBMM bürokratları katıldı.

Törende Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.




Son Güncelleme: 01.10.2013 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.