Uslu’ya plaket verdiler

Çorum Sungurlu Salman Köyü Muhtarı Mehmet Bükme ve Çorum Sungurlu Salman Köyü Dernek Başkanı Saffet Çil, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret ettiler.

03 Ekim 2013 Perşembe 18:34
 Uslu’ya plaket verdiler


Çorum Sungurlu Salman Köyü Muhtarı Mehmet Bükme ve Çorum Sungurlu Salman Köyü Dernek Başkanı Saffet Çil, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret ettiler.

Ziyaretçiler, köylerine yapılan çalışmalar ve desteklerden dolayı Salim Uslu’ya teşekkür ederken, Dernek Başkanı Saffet Çil, geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda köy şenliklerine katılımından dolayı Uslu’ya plaket verdi.


Uslu Yasama toplantısında

24. Dönem 4. Yasama Yılı’nın ilk Başkanlık Divan Toplantısı, TBMM Başkanı Cemil Çiçek başkanlığında yapıldı.

Başkanlık Divan Toplantısı’na Meclis Başkan Vekilleri Ayşe Nur Bahçekapılı, Güldal Mumcu ile AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Sivas Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Malik Ejder Özdemir, Aydın Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ali Uzunırmak, Kâtip Üyeler; Fehmi Küpçü, Bayram Özçelik, İsmail Kaşdemir, Mine Lök Beyaz, Muhammet Bilal Macit, Dilek Yüksel, M. Rıza Yalçınkaya, Muharrem Işık katıldı.

Yapılan toplantıda, toplantı gündeminde yer alan konular değerlendirildi.


Dernek çalışmalarını anlattı

İstanbul Çorum Eğitimci Sanayici İş Adamları Dernek Başkanı Ahmet Lapacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Sami Çağlar ve Aslan Pür,  AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu makamında ziyaret ettiler.

İstanbul Çorum Eğitimci Sanayici İş Adamları Dernek Başkanı Ahmet Lapacı, dernek olarak geçen sene 180 öğrenciye burs verdiklerini, bu sene de 150 öğrencinin müracaatı olduğunu belirterek, 6 Ekim Pazar günü yapılacak mülakat ile değerlendirme yapacaklarını söyledi.

Lapacı, “Alaca ve Mecitözü ilçelerimize kütüphane açtık. Geçtiğimiz yıl da Kargı ve Osmancık ilçelerimize açmıştık. Her yıl iki ilçemize kütüphane açmayı planlıyoruz.” diyerek yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi. 

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da, “Yapılan çalışmalar, özellikle eğitim alanında yapılan çalışmaları çok önemli buluyorum. İstanbul’da sizleri ve hemşehrilerimizi de zaman zaman ziyaret ediyoruz. İmkân dahilinde yeni etkinliklerinize katılıp hemşehrilerimizle de görüşmek isteriz.” dedikten sonra ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.








Son Güncelleme: 03.10.2013 18:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.