Uyuşturucu İhbar Hattı açıldı

Çorum Emniyet Müdürlüğü'nce 0552 155 19 19 numaralı Narkomobil Uyuşturucu İhbar Hattı açıldı

24 Kasım 2017 Cuma 09:54
Uyuşturucu İhbar Hattı açıldı

Çorum’da Narkomobil Uyuşturucu İhbar Hattı açıldı.

Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, vatandaş ile Emniyet Müdürlüğü arasındaki iletişim mesafelerini azaltarak narkotik suçlarla mücadeleyi daha etkin kılmak amacıyla WhatsApp 0552 155 19 19 Narkomobil Uyuşturucu İhbar Hattı’nın açıldığı bildirildi.

Açıklamada, “Narkotik suçlarla mücadele ederken, vatandaşlarımızla el ele verip, onların desteğini alarak, “Geleceğine Sahip Çık, Kayıtsız Kalma” sloganıyla bize 7 gün 24 saat ulaşabilecekler. Çağımızın gerekliliklerinden ve sosyal medyanın en etkili araç olması sebebiyle kullanım kapsamı geniş olan anlık mesajlaşma programı WhatsApp Messenger ile vatandaşlarımız narkotik suçlarla mücadele aşamasında, suçun işlenmesi sırasında ve öncesinde metin, görüntü ve video ile konumu an be an bizimle paylaşması, narkotik suçların engellenmesinde daha etkin olacaktır. Bu ihbar hattı ile bilgi veren şahısların kimlikleri gizli tutulacak, sesli arama şeklinde de ihbarlar verilebilecektir." denildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.