Vahşi kapitalizmin kovboyları haddini aştı

Türk Büro Sen Şube Başkanı Sami Çam, ABD'nin yaptırım kararlarına sert tepki gösterdi.

02 Ağustos 2018 Perşembe 18:59
Vahşi kapitalizmin kovboyları haddini aştı

Türk Büro Sen Şube Başkanı Sami Çam, ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararına dikkat çekerek, vahşi kapitalizmin kovboylarının hadlerini aştığını bildirdi.

Yarım asırdır ülkemize her konunda müdahil olmaya, dizayn etmeye, darbe yapmaya hevesli olanları beslemeye, ayar vermeye kalkan vahşi kapitalizmin kovboylarının yine hadlerini aşmak yolu ile Türk Devletinin bakanlarına yaptırım uygulamak ve Yüce Türk milletini tehdit etmek cüretini gösterdiklerini belirten Çam, açıklamasında şöyle dedi;

“Türk milleti dün olduğu gibi bugünde kimseye boyun eğmemiştir, diz çökmeyecektir, yedi düvelin tekraren düşmanca tavırları varsa buyursunlar.

Milletimiz siz ve sizin gibi emperyalist güçleri iyi tanımaktadır. Ne yüzyıl önce yaptıklarınız, ne 4 Temmuzu, ne 12 Eylül, nede 15 Temmuz unutmadık. Dost ve müttefik görünümlü düşman olduğunu bir kez daha ispat etmiş oldunuz.

Asırlar boyu Dünyaya nizam ve ermiş bir milletin evlatları hem savaş hukukunu hem adalet anlayışı üst seviyede sergilenmiştir. Tarih boyunca esir olmamış, mandacı olmamış, sömürge olmamış, himaye altında bulunmamış bir milletin çocuklarına böyle bir tavır olsa olsa tarih bilmemezlik ve cahillikten üç günlük devlet olanların yaptığı hatadır.

Ülkemize ve Hükümetimize karşı yapılan bu tavır kabul edilemez. Misli ile karşılık bulmalıdır. Türk Büro Sen olarak Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamid Gül ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu nezdinde sonuna kadar Hükümetimizin yanındayız”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.