Vali Çiftçi helallik istedi

Çorum’dan Erzurum’a atanan Vali Mustafa Çiftçi veda mesajında; "Varsa hakkımı helal ediyor, sizlerden de helallik diliyorum.” dedi.

15 Ağustos 2023 Salı 19:01
Vali Çiftçi helallik istedi

Çorum’dan Erzurum’a atanan Vali Mustafa Çiftçi, Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, veda mesajında; “İlk günden itibaren bizleri bağrına basan, sevgisini her vesile ile gösteren, bizlere gönüllerini açan ve hizmetkârları olma mutluluğunu yaşatan, her türlü hizmetin en iyisine ve en güzeline layık Kadim şehir Çorumlu hemşerilerime, aziz şehitlerimizin emaneti olan ailelerine, kahraman gazilerimize ve Çorum’a arzı veda ediyor, iyilikler ve güzellikler temennisiyle, (varsa) hakkımı helal ediyor, sizlerden de helallik diliyorum.”dedi.

İşte Vali Çiftçi’nin o mesajı:

Saygıdeğer Çorumlular ve değerli mesai arkadaşlarım;

4 YIL 9 AY GÖREV YAPTI

Hizmet ettiğim 4 yıl 9 ayın ardından 9 Ağustos 2023 tarihinde Muhterem Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Erzurum Valiliği görevine atandım. Onurlu ve şerefli olduğu kadar büyük sorumluluklar ve fedakârlıkları bünyesinde barındırdığının idrakinde olduğumuz bu makamlara bizleri layık gören başta Muhterem Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza ve Devlet büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum.

‘İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN’

‘Sizin en hayırlınız insanlara hayrı dokunandır, İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ şiarıyla tüm kamu görevlisi arkadaşlarım, yerel yönetimler, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve aziz Çorum halkıyla büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içerisinde hizmet etmeye çalıştım. 6 Kasım 2018 tarihinden bu yana hizmet etme şerefine nail olduğum ve Valisi olmaktan onur duyduğum Kadim Medeniyetler şehri Çorum’dan ayrılıyorum.

‘HATIRALARIMIZI YÂD EDECEĞİZ’

Çorum’da kaldığımız sürede şahsıma ve aileme göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve samimiyeti en güzel hatıralarımız arasına katarak, yâd edeceğimizin bilinmesini istiyorum.

DESTEKLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Çorum Valiliği görevim esnasında yürüttüğümüz bütün projelerde desteğini ve yardımını gördüğümüz Bakanlarımıza, tüm milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, Rektörümüze, vali yardımcılarımıza, kaymakamlarımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, meslek odalarımıza, sivil toplum örgütü temsilcilerimize, hayırsever insanlarımıza ve tüm mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.

‘VARSA HAKKIMI HELAL EDİYORUM'

İlk günden itibaren bizleri bağrına basan, sevgisini her vesile ile gösteren, bizlere gönüllerini açan ve hizmetkârları olma mutluluğunu yaşatan, her türlü hizmetin en iyisine ve en güzeline layık Kadim şehir Çorumlu hemşerilerime, aziz şehitlerimizin emaneti olan ailelerine, kahraman gazilerimize ve Çorum’a arzı veda ediyor, iyilikler ve güzellikler temennisiyle, (varsa) hakkımı helal ediyor, sizlerden de helallik diliyorum.

Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, Allah'a emanet ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Millet 2023-08-15 19:48:48

Hangi mağdurun mazlumun hakkını korudun savundun da helallik istiyorsun şehirde huzur mu kaldı asayiş eğitim sağlık hepsinde liyakatsizliği getirdin. Hakkım haram olsun…

Avatar
Sümen altı 2023-08-15 21:35:43

Cezasını Sümen altı ederek emekli olmasına ve emekli ikramiyesi almasına sebep olduğunuz müdürünüzün vebalini ödeyebilecekmisiniz o para da tüm milletin hakkı var

Avatar
Mağdur 2023-08-15 19:51:55

Tamer Orhan ile Çorum’u bitirdiniz .... desteklediniz. Hakkımı helal etmiyorum.

Avatar
recep 2023-08-15 20:16:14

ben etmiyorum

Avatar
Tarım 2023-08-16 00:27:36

İğnenin ucu kadar hakkım varsa helal etmiyorum.

Avatar
Dava 2023-08-16 00:43:33

....denen zerzevat devlet malını soyarken çanak tuttun. Yetmedi il müdürü yaptınız o da yetmedi asil müdür yaptınız. Ağır ceza mahkemesinden karar çıktığı halde görevinden almadın. Helalliği tüyü bitmemiş yetimlerden iste.

Avatar
Bir bilen 2023-08-16 13:58:42

Bir zümrenin valisi oldun yazık Çorumun Valisi olamadın.Hakkımı helal etmiyorum

Avatar
Hakbilir 2023-08-16 00:40:00

Ben etmiyorum.