Vali Çiftçi'yi bu sözlerle anlattı

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin Erzurum’a atanmasının ardından ilk değerlendirme İnsani Değerler Platformu’ndan geldi.

11 Ağustos 2023 Cuma 23:06
Vali Çiftçi'yi bu sözlerle anlattı

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin Erzurum’a atanmasının ardından ilk değerlendirme İnsani Değerler Platformu’ndan geldi.

IDP Dönem Sözcüsü Necat Yazıcı imzalı açıklamada, 2018 Kasım ayından bu yana beş yıla yakın bir süre boyunca kentte Valilik yapan Mustafa Çiftçi’nin Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Erzurum’a tayin olduğu hatırlatılarak, “Birleştirici ve kaynaştırıcı bir yaklaşımla moral açıdan şehrimize, insanımıza, bürokrasiye sağladığı katkılarla inanıyoruz ki bundan sonra da Mustafa Çiftçi ismi hayırla yad edilecektir.”denildi.

İşte o açıklama:

SİLİNMEZ BİR İZ BIRAKTI

Görev yaptığı bu beş yıllık süre zarfında, hatta göreve başladığı daha ilk günlerden itibaren ilimizdeki sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelip amasız, fakatsız, rezervsiz, sıcak ve samimi bir ilişki içerisine giren valimiz sayın Mustafa Çiftçi Çorum’da her yönüyle silinmez bir iz bırakmıştır.

ANADOLU’NUN TA KENDİSİ

Beyefendi kişiliği, mütevazı tavırları, yapıcı yaklaşımları, gülümseyen çehresi ile sayın Valimiz halkın içinden bir Anadolu insanı olarak görevini ifa etmiş, yediden yetmişine bütün vatandaşlarımızın gönüllerine dokunmuş, mahrum ve mazlumların yaralarını sarmış, devletin ancak milleti ile bir arada olursa anlamlı bir bütün olduğunu, olabileceğini hepimize somut bir şekilde göstermiştir.

HER ZAMAN ULAŞILABİLEN VALİ

Devletine, milletine, kadim değerlerine sadakatle bağlı olan Anadolu insanının teklifsiz bir şekilde rahatlıkla kendisine ulaşabildiği, sorunlarını aktarabildiği sayın Valimiz şehrimizde devlet-millet kaynaşmasının güzel örneklerini sergilemiştir. Bu vesileyle kendisine platformumuzu oluşturan tüm üye kurumlarımız adına içtenlikle teşekkür ediyoruz.

İSTİŞARE MEKANİZMASINI İŞLETTİ

Sayın valimiz sivil toplumun her zaman yanında olmuş, projelerine destek vermiş, sivil toplumla istişare mekanizmasını daima işler bir vaziyette tutmuştur. Bilhassa deprem felaketi sürecinde şehrimizin yardım kuruluşlarına göstermiş olduğu güven ve iş birliği tam bir örneklik teşkil edecek düzeydedir. Platform olarak bizler de görev yaptığı süre içerisinde Valimizin karşı karşıya geldiği bazı sorunlarda onun yanında durmasını bildik, çalışmalarını destekledik ve etrafında kenetlendik.

MANEVİ DİNAMİKLERE SAHİP ÇIKTI

Sayın valimiz bilhassa şehrimizin manevi dinamiklerine sahip çıkmak suretiyle de farklı bir idarecilik örneği sergilemiştir. Şehrimizle bütünleşen tarihi şahsiyetlere sahip çıkması, geçmişin hatırasına saygının bir göstergesi olduğu gibi değer eksenli bir vizyonun da ne kadar önemli olduğunu bir kez daha herkese hatırlatmıştır.

HOŞ SADA BIRAKTI, HAYIRLA YÂD EDİLECEK

Birleştirici ve kaynaştırıcı bir yaklaşımla moral açıdan şehrimize, insanımıza, bürokrasiye sağladığı katkılarla inanıyoruz ki bundan sonra da Mustafa Çiftçi ismi hayırla yad edilecektir.

ERZURUM'DA HERKESİN KAPISI VAR

Yeni görev yerinin sayın valimize ve ailesine hayırlar getirmesini temenni ediyor ve yolunun, bahtının açık olmasını diliyoruz. Biliyoruz ki valimiz artık bir Çorumlu olmuştur, Çorum’da hoş bir sada bırakmıştır ve Erzurum’da hepimizin bir kapısı vardır.”

Son Güncelleme: 11.08.2023 22:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamit 2023-08-12 09:23:28

Peki vali beyin Çorum a yaptığı somut bir şey söyleyin? Sanayi nezdinde eğitim, sağlık, tarım vs ne yaptı? Şunu Çorum a kazandırdı diyebileceğimiz ne yaptı?

Avatar
Naapmis 2023-08-12 09:24:53

Silinmez bir iz birakmis. Naapti vali ? Sadece tarikatci, cemaatci, asiri dinci, Iskilipli hain atif'in mezarinda poz veren biri olmaltan baska ne is yapti. Corumdaki asayis olaylarini mi cozdu, hergun bi yerler kursunlaniyor, birileri vuruluyor. Naapti vali. Sizin zihniyetten olmaktan baska naapti

Avatar
Rüya 2023-08-12 11:32:33

Çorum teksasa dönmüş, uyuşturucu aleni hale gelmiş, Çorum'da kayde değer birşey olmamış neyin başarısı.. sizin gibi .... yüzünden bu ülkede liyakat kalmadı.. Devam edin ....

Avatar
Abdüssamet 2023-08-12 11:47:01

Giderayak kendisini il özel idareye getirmenin teşekkürü olmuş bu açıklama...

Avatar
GÖREN GÖZ 2023-08-12 13:51:12

SEN İNSANLARI BÖYLE DEĞERLENDİRİYORSAN SENİN PLATFORMUN BATSIN TÜRKİYEDE SUÇ ORANI BAKIMINDAN İLK ÜÇE GİRMİŞSİN VALİ VALİ HEMİ .....

Avatar
Erdinç 2023-08-12 14:03:15

Koltuğun hakkını vermek için ...iyi yapıyorsun. Kamuda yaptığın tek bir iş yok, dernek üzerinden ... cabası, valimiz evet iyi bir insan ama 3 şey yüzünden hesabını Allah a verecek. ....kurtarmak başarı belgesi vermek, vasıfsız liyakatsız kimsenin sevmediği bir insanı o koltuğa oturtmak, yine vasıfsız depremde hiç bir iş yapamayan şovmen birine belge vermek, cemaatçi olmayan adam gibi iş yapanların ahı da cabası... Yani beyfendi sizi basın sözcüsü yapan cemaatinize tavsiyem konuşmayı bilen cümle kurmasını beceren, daha sempatik birini bulsunlar!

Avatar
Çorumlu 2023-08-12 01:58:15

Mekanizma işlemiş evet. Şu şehirde ne iş yaptığını çözemediğim adamlardansn.

Avatar
Sorumlu 2023-08-12 13:34:46

Eğitim sağlık tarım valinin görevi mi Hamit bilemedim. Siyaset çiler ne yapıyor